ESMIR KRAJ PUTA NAŠAO TORBICU PUNU NOVCA: Mladić žurio u 3. smenu, digao celu BiH na noge, vlasnika pronašli za 15 minuta
Foto: Facebook printscreen

svaka čast

ESMIR KRAJ PUTA NAŠAO TORBICU PUNU NOVCA: Mladić žurio u 3. smenu, digao celu BiH na noge, vlasnika pronašli za 15 minuta

Bosna i Hercegovina -

Esmir Mujkić iz Bosanske Krupe pronašao je u ponedeljak na odmorištu kraj auto-puta u Hrvatskoj veću svotu novca i vratio vlasniku!

Mladić je krenuo u Sloveniju gde inače radi i stao je da odmori na odmaralištu Lekenik koje se nalazi kod Siska. Nakon što se zaustavio, ugledao je torbicu u kojoj je bila veća svota evra ali i dokumenta od osobe koja se zove Boris. Esmir je torbicu ostavio na sledećoj benzinskoj stanici kod Zagreba.

Sve je fotografisao i javio lokalnom portalu GPMaljevac kako bi vlasnik saznao gde mu se nalaze novac i dokumenta. Samo 15 minuta nakon objave teksta Boris je pronađen. Mobilni nije prestajao da mu zvoni!

Uputio se na benzinsku i preuzeo novac i dokumente i od portala tražio kontakt broj od Esmira da ga nazove i posebno mu se zahvali.

- Drago mi je da je vlasnik pronađen. Samo ono što zaradim me zanima i ni u jednom trenutku nisam pomislio da novac zadržim za sebe - rekao je pošteni nalazač kome je već počela treća smena u Sloveniji.

(Kurirr.s/GPMaljevac/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track