SKANDALOZNO: Žena pratila muža, upala u hotelsku sobu i zatekla ga "na delu", pa sve snimila i okačila na DRUŠTVENE MREŽE (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

šok

SKANDALOZNO: Žena pratila muža, upala u hotelsku sobu i zatekla ga "na delu", pa sve snimila i okačila na DRUŠTVENE MREŽE (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Na društvenoj mreži Tiktok kruži kontrovezni snimak, na kom možemo videti ženu iz Bosne i Hercegovine kako u hotelskoj sobi zatiče svog muž, i kako kaže, njegovu ljubavnicu.

Naime, u objavi ispod pomenutog videa žena piše kako je otišla u Neum i na "delu" uhvatila svog muža sa još jednom ženom u hotelskoj sobi.

On je otac njihovo dvoje maloletne dece, dok žena koja je snimljena sa njim ima jedno dete.

"Stidi se onog deteta što ga imaš kod kuće, a i ti gospođo. Stidi se se onog svog i ono dvoje njegovih", čuje se na snimku.

Na njeno pitanje da li može osmeh za kameru, muškarac odgovara da može dok se zatvaraju vrata lifta.

Više o ovom pogledajte u video zapisu.

@alkatraz073 Drage žene, nemojte dopustiti da trpite uvrede i ponižavanja, te na kraju dočekate ovo… Gračanica,BiH. Odgajana sam, hvala Allahu, na pravim porodičnim vrijednostima i trudila se svim silama održati svoju porodicu cjelovitom, ali ne cvjeta sve što posadiš i život nekada ima drugačije planove za nas. Nijedna osoba zdravog razuma ne želi davati svoj život na tacni, pričati o svojim problemima i to je razlog zbog kojeg sam i sama, mnogo puta, sakrila tuđu sramotu, a na svoju štetu. Danas sam odlučila drugačije. Široj javnosti dajem na uvid "djelo" koje mi je pripremio moj "suprug" Samir Alicehajic u saradnji sa gospođom sa fotografija i videozapisa, Sekulić Lenkom. Danas sam ovaj par posjetila u Neumu, u jednom hotelu, gdje su se sakrili. On "otac" dvoje maloljetne djece, a ona majka jednog djeteta... Primorana sam preći i sopstvene granice i uvjerenja, kako bih skinula etiketu bespotrebno i bolesno ljubomorne žene, a koju mi je moj suprug rado lijepio u javnosti. Dodatni okidač da ova objava ugleda svjetlost dana, bila je poruka mog "supruga" našoj kćerci, da se ovaj "materijal" ne objavljuje kako se ne bi nanijela sramota djeci. Kakav brižan gest. Moja kćerka je svjesna svega ovoga, te mi je dala dozvolu za sve ovo. Stid me je tuđe sramote, a da li je njih stid njihove, ja čisto sumnjam. Poslije svega, i ne zanima me, ali neka čaršija zna ko je ko. Drage žene čuvajte vaše mentalno zdravlje i nemojte dopustiti da vas, osobe koje ne vrijede ni vaše jedne dlake sa glave, uvjere da ste manje vrijedne, da ste bolesne, da vam kopaju rupu i čekaju da se u nju sami zatrpate. Jače ste od toga, jače i više nego što mislite. . . . #fyp #bosna #foryou #balkan #foryoupage #zatebe ♬ original sound - Alkatraz

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:54

BACILA SAM LJUBAVNICU SVOG MUŽA U REKU! Zorica Marković šokirala: Vikala je HELP, a ja se mislim ŠTA BRE HELP! Onda sam shvatila..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track