BIZARAN SLUČAJ U AUSTRIJI, GLAVNI AKTER DRŽAVLJANIN BiH: Zbog ljubomore završio na sudu, NIJE MU PRVI PUT - Sav bes izlio na AUTO
Foto: EPA / Christian Bruna

BIZARAN SLUČAJ U AUSTRIJI, GLAVNI AKTER DRŽAVLJANIN BiH: Zbog ljubomore završio na sudu, NIJE MU PRVI PUT - Sav bes izlio na AUTO

Bosna i Hercegovina -

Državljanin Bosne i Hercegovine (42) pojavio se danas pred sudom u Feldkirhu gdje mu se sudi zbog razbijanja automobila novog partnera svoje bivše žene.

Inače, reč je o čoveku koji se već treći put pojavljuje na sudu poslednjih par meseci, a sve zbog nasilnih dela.

Naime, poslednje nasilje u nizu je razbijanje automobila novog emotivnog partnera njegove supruge. Iako ne postoji dokaz da je njegova bivša žena u vezi s tim čovekom, njegova ljubomora je nešto što se ne može kontrolisati, moglo se čuti danas u sudnici.

Na pitanje sudije zašto je to uradio, on je kratko odgovorio: "Ne, nisam razbio ničiji automobil”.

Iako postoje dokazi da je optuženi poslao dve prijeteće SMS poruke, on kaže da se toga ne seća. Tužilac je rekao da je vrlo moguće da se ne seća, jer optuženi već godinama ima problema sa alkoholom.

Inače, optuženi i bivša supruga imaju četvoro dece. Ali, novembra prošle godine, ona je počela da se druži sa njihovim zajedničkim 68-godišnjim poznanikom. Kada ih je jednom video zajedno u automobile, bes je proradio i poznaniku je razbio automobil.

Ovaj 68-godišnjak kaže da optuženog poznaje dve godine te da mu je redovno dolazio u kuću. Međutim, u poslednje vreme ga je uznemiravao kada bi pijan došao i zvonio mu na vrata. Nakon što mu je razbio automobil, odlučio je da ga tuži. Presuda se očekuje ovih dana.

(Kurir.rs/Nezavisne novine/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track