ŽENA PREBILA MUŠKARCA, PA GA OSTAVILA ISPRED DOMA ZDRAVLJA: Drama u BiH, portip sve prijavio POLICIJI
Foto: RTRS

užas

ŽENA PREBILA MUŠKARCA, PA GA OSTAVILA ISPRED DOMA ZDRAVLJA: Drama u BiH, portip sve prijavio POLICIJI

Bosna i Hercegovina -

Muškarca, koji je jutros sa povredama po celom telu pronađen na ulazu u Dom zdravlja u Bosanskoj Gradišci, pretukla je supruga koja je privedena u policiji na ispitivanje, saznaje ATV.

Nezvanično saznaju da je policiji prethodno prijavljeno nasilje u porodici, odnosno da je 49-godišnjak napao svoju suprugu. Nešto kasnije osumnjičeni nasilnik je postao žrtva.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je 49-godišnjak prvo nasrnuo na svoju suprugu, te da mu je ona uzvratila. Nanela mu je višestruke povrede, a potom ga dovezla na ulaz Doma zdravlja i izbacila iz vozila. Tu ga je pronašao portir koji je sve prijavio policiji. Njemu je pomoć ukazana u gradiškoj bolnici, a navodno je po telu imao i rane od noža.

- Pretučeni muškarac je odbijao da sarađuje sa istražnim organima, ali se operativnim radom došlo do saznanja da mu je povrede nanela supruga. Ona je privedena i slučaj je zasada kvalifikovan kao nasilje u porodici - kaže izvor blizak istrazi.

U PU Bosanska Gradiška za ATV je potvrđeno da je slučaj prijavljen, te da je u toku rad kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog događaja. O događaju je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci.

(Kurir.rs/ ATVBL/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

01:28

JEZIVO NASILJE NA PIJACI NA KARABURMI: Muškarac prebio stariju ženu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track