DPS: Protesti DF doživeli totalni fijasko
Foto: Dado Đilas

Ostali pri svome

DPS: Protesti DF doživeli totalni fijasko

Crna Gora -
Jučerašnji skup zapravo je neuspeo performans Demokratskog fronta koji je na ovaj način pokušao da povrati jedan deo birača koji se rasuo zbog osnivanja novih partija, saopštio je portparol DPS Časlav Vešović.

PODGORICA - Portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore Časlav Vešović izjavio je da su jučerašnji protesti opozicionog Demokratskog fronta u Podgorici, "doživeli totalni fijasko". To uopšte ne treba da čudi, jer kakvi su bili organizatori protesta, takvi su bili i protesti, rekao je on.

Vešović kaže da DPS raduje činjenica što su i građani prepoznali stvarne namere organizatora ovog protesta, a da današnji skup nije imao ni socijalne ni ekonomske, niti realne političke teme.

"To je zato što je Demokratski front napustio parlament, jedino mesto na kojem se moglo legitimno razgovarati o tim njihovim zahtevima. Ovaj skup zapravo je neuspeo performans Demokratskog fronta koji je na ovaj način pokušao da povrati jedan deo birača koji se rasuo zbog osnivanja novih partija, nastalih iz Demokratskog fronta", saopštio je portparol DPS Časlav Vešović.

Ispred zgrade Skupštine Crne Gore u Podgorici sinoć je održan protest opozicionog Demokratskog fronta, koji će se nastaviti, kako su najavili organizatori, sve dok se ne ispune njihovi zahtevi, a to su formiranje prelazne vlade i organizovanje fer izbora.

Nastavak protesta je najavljen za danas u 18:30.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track