(AUDIO) MANDIĆ ZA KURIR POSLE PREBIJANJA: Milu ništa neće pomoći, halapljiva aždaja je gotova!
Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Pendrek demokratija

(AUDIO) MANDIĆ ZA KURIR POSLE PREBIJANJA: Milu ništa neće pomoći, halapljiva aždaja je gotova!

Crna Gora -
Ako Milo Đukanović misli da će ovom tiranijom da zaustavi ono što je počelo u Crnoj Gori, grdno se prevario, rekao je Mandić za Portal Kurira

PODGORICA - Andrija Mandić zajedno sa dvadesetak poslanika Nove srpske demokratije krenuli su u protestnu šetnju ka Skupštini Crne Gore iz revolta o sprečavanju demonstracija, kada ih je sačekao kordon policije sa pendrecima i suzavcima.

"Neće pomoći ni pendreci ni suzavac ni brutalna upotreba ni zloupotreba policije u Crnoj Gori, crnogorskom tiraninu Mili Đukanoviću koji 27 godina vlada ovom malom državom na račun krađe na izborima, na račun krađe na referendumu o državno-pravnom statusu, da očuva svoju nekontrolisanu vlast.

On i njegova porodica ukrali su i ugrabili su 90 posto nacionalnog bogatstva Crne Gore. Imamo obavezu kao opozicija da zaustavimo tu halapljivu aždaju, i da promenimo vlast i omogućimo da ses loboda osvoji u ovoj maloj balkanskoj zemlji", rekao je Andrija Mandić za Kurir.

http://www.youtube.com/watch?v=whtqTClT6vE

U ranijoj izjavi za Portal Kurira Mandić je rekao: "Dobio sam nekoliko udaraca pendrekom, ali verujte ovo je tek početak. Ako Milo Đukanović misli da će ovom tiranijom da zaustavi ono što je počelo u Crnoj Gori, grdno se prevario.

Ni hiljade pendreka i suzavaca ne mogu to da zaustave. Ovo tek počinje", rekao je Andrija Mandić za portal Kurira.

ANDRIJA MANDIĆ ZA KURIR: Đukanović se žestoko prevario, tek počinje borba građana CG za slobodu

(UŽIVO) HAOS U PODGORICI: Tuče demonstranata i policije u celom gradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track