(VIDEO) SUROVO: Pogledajte kako je uhapšen Marko Milačić!
Foto: Printskrin

Otpor

(VIDEO) SUROVO: Pogledajte kako je uhapšen Marko Milačić!

Crna Gora -
U jednom trenutku policija prilazi grupi koja je stajala na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog i počinje da ih gura na trotoar prema spomeniku kralju Nikoli

Ispred Skupštine Crne Gore ranije večeras je uhapšeno više osoba, a među njima su i pripadnici Pokreta za neutralnost Marko Milačić i Vladislav Dajković.

Uhapšeni su i predsednik Izvršnog odbora Matice srpske, profesor Vladimir Božović i Boško Vukićević iz pokreta "Sloboda narodu".

Policija je večeras na demonstrante bacila suzavac i dvije šok bombe, a Specijalne jedinice su okupljene rasterali iz Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, jedan deo Ulicom slobode ka Trgu republike, a drugi deo ka Sahat Kuli preko mosta Braće Zlatičanin.

Grupa demonstranata među kojima su pored Milačića bili i profesorica Mirjana Kuljak i poslanik DF Slaven Radunović stajala je ispred policije i vikala "Otpor, otpor".

U jednom trenutku policija prilazi grupi koja je stajala na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog i počinje da ih gura na trotoar prema spomeniku kralju Nikoli. Ljudi su oboreni na zemlju od strane policije.

Nakon toga se vidi kako policajci odvode Milačića, dok starijeg čoveka koji je ležao četiri policajca podižu i unose u policijski kombi.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track