KURIR TV  MANDIĆ ODBIO KRIVOKAPIĆA I UPOZORAVA Crna Gora se nalazi na ivici građanskog rata!
Foto: Printscreen YT

Usijanje

KURIR TV MANDIĆ ODBIO KRIVOKAPIĆA I UPOZORAVA Crna Gora se nalazi na ivici građanskog rata!

Crna Gora -
Lider Demokratskog fronta rekao da će se protesti nastaviti i večeras, upkros brutalnom prebijanju policije koje se dogodilo

Andrija Mandić, lider Demokratskog fronta, izrazio je danas zabrinutost da se Crna Gora nalazi na ivici građanskog rata i rekao da neće učestvovati na sastanku i sednici proširenog sastava kolegijuma sa predsednikom Skupštine Crne Gore Rankom Krivokapićem.- I mimo toga mi ne nemamo poverenje u Ranka Krivokapića jer je upravo član njegove stranke ministar unutrašnjih poslova i jedan od ključnih ljudi koji je upotrebio silu nad mirnim i nenasilnim demonstrantima koji su protestovali. Za večeras je predsedništvo Demokratskog fronta dogovorilo da se poslanici našeg političkog saveza okupe na glavnom podgoričkom trgu, gde smo takođe pozvali i druge poslanike i kolege iz opozicije koji do sada nisu učestvovali u našim protestima kako bi iskazali solidarnost i podršku protiv nasilja i brutalnosti koje je policija primenila protiv građana Crne Gore, koji su demonstrirali ispred Skupštine - izjavio je Mandić za Kurir.

On je rekao da će članovi Demokratskog fronta, kao i ostali demonstranti koji su prethodnih dana podržavali protest opozicije u Podgorici, prošetati i večeras ulicama crnogorske prestonice.

- Naša je namera da večeras prošetamo do zgrade MUP, a to kako će se ponašati policija, mnogo me i ne interesuje. Znam da ćemo uraditi sve što je našoj moći kako bismo upozorili da se Crna Gora nalazi na ivici građanskog rata i da represija i brutalnost koje policija pokazuje nije dobra ni za koga - rekao je Mandić.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track