DA LI JE ZBOG OVOGA UHAPŠEN? Mandić: Milovi plaćenici Beba i Vučko su bagre, bitange i ništarije!
Foto: Printscreen YT

Protesti u Crnoj Gori

DA LI JE ZBOG OVOGA UHAPŠEN? Mandić: Milovi plaćenici Beba i Vučko su bagre, bitange i ništarije!

Crna Gora -
Lider Nove srpske demokratije uhapšen je malo posle izjave za Kurir da su Milovi plaćenici Beba Popović i Dragan J. Vučićević bagre, ništarije i bitange

PODGORICA - Lider Nove srpske demokratije i član Demokratskog fronta Andrija Mandić par sati pre nego što je uhapšen izjavio je za Kurir da su "Beba Popović i Dragan J. Vučićević bagre, bitange i ništarije".

Naime, on je na pitanje novinara kako to da Beba Popović i Dragan J. Vučičević grčevito podržavaju režim Mila Đukanovića i da li ovi plaćenici mogu da pobede narod Crne Gore, rekao da da su oni naneli mnogo štete srpskim interesima.

- Vidite, u prošlosti Crne Gore u vreme "Bombaške afere" kada je Knjaz Nikola osuđivao demokrate, studentsku mladež, crnogorsku koja je tražila demokratiju uvozili su se špijuni sa strane da lažno svedoče i panjkaju patriote tadašnje u Crnoj Gori koji su tražili slobodu i demokratiju. Jedan od najpoznatijih špijuna bio je izvesni Đorđe Nastić koji je svedočio i po Zagrebu i svuda gde je mu je neko dao novac on je išao da radi za onog ko mu da taj novac. Danas su Beba Popović i Dragan J. Vučičević naslednici tog Đorđa Nastića jedne bagre bitange, ništarije koja je nanela mnogo štete ukupnim srpskim nacionalnim interesima kako u tadašnjoj Crnoj Gori tako i u velikom procesu koji se vodio u Zagrebu protv Pribićevića i drugih srpskih političara koji su se borili za prava Srba u tadašnjoj Austrougarskoj monarhiji.

Mandić je nedugo posle izjave za Kurir uhapšen i zajedno sa Slavenom Radunovićem bez objašnjenja zadržan u pritvoru.

Podsećamo, Kurir je otkrio da se Vladimir Beba Popović nalazio u komandnom centru štaba režima Mila Đukanovica. Popović upravlja propagandnom mašinerijom Mila Đukanovića - Informerom, Pobjedom, RTCG i ostalim prorežimskim medijima koje mesecima bezkrupuloznim lažima napadaju opoziciju Crne Gore! Bitno je da narod više ne naseda na njihove laži - navodi izvor Kurira.

Evo dokaza kako lažima napadaju opoziciju i sve koji imaju drugo mišljenje:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track