UHAPŠEN VOZAČ PORŠEA: Pokosio pešaka (21) i pobegao, u kolima ostavio drogu i oružje!
Foto: Printscreen Vijesti/privatna Arhiva

Napravio karambol u Podgorici

UHAPŠEN VOZAČ PORŠEA: Pokosio pešaka (21) i pobegao, u kolima ostavio drogu i oružje!

Crna Gora -
PODGORICA - Šaban Tarhaniš (21) uhapšen je juče u Rožajama zbog sumnje da je u subotu oko 22 sata izazvao saobraćajnu nesreću u podgoričkom naselju Konik, u kojoj je teške telesne povrede opasne po život zadobio Podgoričanin Enis Mrkulić (18
Tarhaniš je posle hapšenja transportovan u beransku bolnicu jer je priliko udesu i on povređen.
"Vraćali smo se kući i išli pešice sa Starog aerodroma ka Koniku. Dok smo hodali makadamskim putem, na 200 metara od kuće čula sam kako je nešto iza nas puklo", rekla je Jelenom Vuković (21) drugarica povređenog Enisa.
"Sve odigralo u deliću sekunde. Velikom brzinom na nas je sa leđa naleteo auto. Mene nije zakačio, a je udario Enisa. Automobil se zaustavio 20-ak metara niže niz put, kada se sudario sa dva vozila, koja su bila parkirana pored puta. Vikala sam 'Enise, Enise. Nisam mogla da ga pronađem. Mislila sam da je završio ispod kola. Tek kasnije smo ga pronašli u nekom žbunju", rekla je Vukovićeva policiji.
Foto prointscreen vijesti privatna arhiva
Foto prointscreen vijesti privatna arhiva
Mrkulić je od siline udara odleteo u obližnji jarak i zadobio višestruke povrede opasne po život, od hematoma na glavi do povreda grudnog koša, slezine, plućne maramice. Iz "poršea" su tada izašla dva mlađa muškarca, koja su, prema navodima očevidaca, bila takože povređena i pitala da li je neko stradao. Obojica su jedno vreme stajala pored vozila, da bi zatim vozač "poršea", pobegao s lica mesta, dok je njegov saputnik, kome su bile povređene noge ostao i sačekao policiju.
Nakon udesa podgorička policija izvršila je uviđaj, a prilikom pretresa "poršea" pronađena je supstanca koja je poslata na veštačenje jer se sumnja se da je u pitanju droga, i dva pištolja. Mrkuljić se nakon operacije nalazi na Intenzivnoj njezi, gdje je priključen na mehaničku ventilaciju i ljekari mu se bore za život.
(CdM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track