UBIO SAM ĆERKU JER JE TAKO HTELA: Zajedno smo otišli u smrt! Otkriveno oproštajno pismo Kolašinca!
Foto: Dan.co.me

Tragedija

UBIO SAM ĆERKU JER JE TAKO HTELA: Zajedno smo otišli u smrt! Otkriveno oproštajno pismo Kolašinca!

Crna Gora -

KOLAŠIN - Dok su na kolašinskom groblju juče u 15 časova sahranjivani otac i ćerka Dragan i Ana Pižurica koji su u utorak veče nađeni mrtvi, tamošnji inspektori pokušavali su da dokuče šta se zaista dogodilo u njihovoj vikendici gde su zatečeni bez znakova života.

Od tog trenutka istražitelji sumnjaju da je reč o ubistvu i samoubistvu, odnosno da je otac ubio ćerku, a nakon toga i sebe ili pak da su oboje izvršili samoubistvo. Ovakve sumnje potvrdili su i navodi iz njihovog oproštajnog pisma.

Prema nezvaničnim saznanjima, iz njegove sadržine se može zaključiti da su otac i ćerka dogovorili i zajedno realizovali samoubilački plan. Pismo je potvrdilo da između oca i ćerke nije bilo nesporazuma i svađa već naprotiv, neviđeno dobar odnos koji ih je zajedno i odveo o usmrt.

- Svi koji me dobro znate jasno vam je da sam morao da ispunim Aninu želju - jedna je od rečenica iz pisma koja potvrđuje da je otac na kraju popustio i pristao da ubije ćerku

Inače, Ana je pre nekoliko meseci već pisala oproštajno pismo u kojem je rešila da sebi oduzme život. Otac je pokušavao da je odgovori od te ideje, međutim, očigledno nije uspeo.

U jednoj od poslednjih rečenica u pismu se navodi: “Znamo da je ovo kukavički čin, ali je tako kad smo poraženi”.

Podsećamo, otac i ćerka su pronađeni u lokvi krvi u kući u Kolašinu. Međutim, policija još uvek ne može da utvrdi ko je počinio ubistvo, a ko samoubistvo i da li je bilo treće osobe.

(EPK/Dan/CDM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track