ALBANAC ŠVERCOVAO DROGU U CRNU GORU: Na Sukobinu zaplijenjeno 18 kg skanka
Foto: Printskrin Yt

Zaplena

ALBANAC ŠVERCOVAO DROGU U CRNU GORU: Na Sukobinu zaplijenjeno 18 kg skanka

Crna Gora -

Crnogorska policija i carina je na graničnom prelazu Sukobin-Murićani između Crne Gore i Albanije otkrila 18 kilograma skanka u autu koji je vozio albanski državljanin A.B. (27).

"Policijski službenici Regionalnog centra granične policije Jug Odjeljenja granične bezbednosti Ulcinj i carinski službenici Carinske ispostave Sukobin su 20. novembra oko 3.15 časova, na ZGP Sukobin-Murićani kontrolisali putničko vozilo "opel korsa" albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin A.B, star 27 godina iz Duresa", navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave carina i Uprave policije.

Vozilo im je bilo sumnjivo pa su ga pretresli i nisu pogrešili - u unutrašnjosti blatobrana i bankina sa obe strane otkrili su 18 pvc pakovanja sa sadržinom biljne materije tamnozelene boje, ukupne težine 18 kilograma, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, a koju je ovo lice, kako se sumnja, imalo nameru da prokrijumčari u Crnu Goru, piše u saopštenju.

Dodaje se da su u skladu sa Protokolom o radu na ZGP Sukobin-Murićani, vozača A.B., vozilo i drogu preuzeli službenici granične policije Albanije radi procesuiranja i daljeg postupanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja