EKSPLODIRAO AUTO U PODGORICI: Mladić podlegao povredama, devojka se bori za život
Foto: Printscreen YouTube

Tragedija

EKSPLODIRAO AUTO U PODGORICI: Mladić podlegao povredama, devojka se bori za život

Crna Gora -

PODGORICA - U Bulevaru Revolucije u Podgorici nekoliko minuta posle ponoći došlo je do eksplozije automobila u kojoj su teško povređeni Đorđe Sekulović (30) i Jelena Korać (31) .

Sekulović je od siline eksplozije izleteo iz auta, dok su devojku vatrogasci izvukli iz vozila. Mladi čovek je i pored napora lekara i hiruških intervencija podlegao povredama nakon 9 sati na odeljenju intenzivne njege u KCCG.

"Teške povrede obe natkolenice dovele su do iskrvarenja pacijenta. I pored svih preuzetih mera lečenja, došlo je do smrtnog ishoda", kazala je načelnica intenzivne nege KCCG Zorana Jovančević za TVCG.

"J. K. (31) je zadobila teške eksplozivne povrede obe potkolenice. Urađena je potkolena amputacija desne noge. Leva potkolenica takođe je operativno zbrinuta. Ima tešku povredu levog oka i eksplozivne rane desne šake", kazala je portparolka KCCG Gorica Soković portalu Rtcg.

Eksplozija vozila marke "reno megan" (BAAP904) se dogodila u ulici gdje se nalazi Osnovna škola Maksim Gorki.Automobil je potpuno uništen a od siline eksplozije, prozori su popucali u svim okolnim stanovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track