LAŽNI CRNOGORSKI PRINC IMA STAN NA ZELENJAKU:  Uživam u ćevapima, volim ih onako, sa mnogo luka!
Foto Printscreen Facebook, Foto: Facebook

Stefan Černetić udomljen

LAŽNI CRNOGORSKI PRINC IMA STAN NA ZELENJAKU: Uživam u ćevapima, volim ih onako, sa mnogo luka!

Crna Gora -

Stefan Černetić, koji tvrdi da je "princ od Crne Gore, Makedonije, Srbije...", a za kojim je italijanska policija izdala poternicu zbog lažnog predstavljanja, rođen je u Trstu, živi u Torinu, ali srpski jezik tečno govori.

On je ispričao da u Beogradu boravi svakih šest do sedam meseci a prilikom poseta navodno odseda “u svom stanu u jednoj staroj zgradi na Zelenom vencu”.

Černetić nije hteo da otkrije adresu svoga stana, ali je naglasio da obožava Beograd i Balkan.

"Boli me duša kada čujem da se zemlje na Balkanu, toliko slične među sobom svađaju i mrze. Voleo bih da razvijem prijateljske odnose sa vladama Srbije, Hrvatske, Crne Gore, želim da vas predstavljam u svetu... Ali, eto, tajne službe su protiv mene, htele bi da unište moju reputaciju", tvrdi on.

Na pitanje kako provodi vreme kada doputuje u Beograd, odgovara da uživa u tome da se ponaša kao svaki prosečan Beograđanin.

"Volim šetnje Kalemegdanom, uživam u ćevapima, volim ih onako, sa mogo luka. Dopada mi se Skadarlija, ma Beograd je divan grad. Ima tradiciju, a ja sam veliki ljubitelj tradicionalnih stvari", rekao je Černetić.

Černetić je dospeo je pod lupu svetske javnosti nakon što se godinama lažno predstavljao kao princ od Crne Gore i Makedonije ne bi li stekao finansijsku korist i besplatno jeo. Spisak nasamarenih je podugačak, a među njima su i slavne ličnosti poput Pamele Anderson koju je čak i "odlikovao".

"Ja sam veoma uticajan čovek, imam međunarodnu vidljivost, viđam se sa raznim ljudima, ambasadorima, plemićima, biznismenima, a pretpostavljam da to ne odgovara balkanskim tajnim službama. I to pogotovo crnogorskoj. Mislim da su oni organizovali ovaj napad protiv mene", rekao je Černetić dodaviš da nema nikakve dokaze kako bi potvrdio svoju teoriju.

(Kurir.rs/Blic/Ana Bellotti Družijanić/Foto: Facebook printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO JE PRAVA ISTINA O ŽENI KOJA PROSI: Baka Ljubica je PREVARANT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track