POSVAĐALI SE, PA SEVALE PESNICE: Polomio mu vilicu zbog rasprave u saobraćaju!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

NANEO MU TEŠKE TELESNE POVREDE

POSVAĐALI SE, PA SEVALE PESNICE: Polomio mu vilicu zbog rasprave u saobraćaju!

Crna Gora -

Podgorička policija uhapsila je Marka Lakovića (25) zbog sumnje da je pre šest dana u Podgorici, posle svađe u saobraćaju, naneo V. M. (26) iz Podgorice tešku telesnu povredu odnosno prelom vilice.

"CB Podgorica je 17.06.2017. godine oko 14 časova obaveštena da je došlo prvo do verbalnog, a zatim i fizičkog konflikta između dva lica i to u Ljubaljanskoj ulici u Podgorici. Utvrđeno je da je tada nepoznato lice, kasnije identifikovano kao M.L, prvo vozilom koje se kretalo ka raskrsnici u Ljubljanskoj ulici naglo skrenulo i na taj način ugrozilo drugog učesnika u saobraćaju, vozača V. M. Posle ove situacije obojica su zaustavila svoja vozila i izašli napolje gde su imali verbalni duel nakon kojeg je M. L, sumnja se, zadao V. M. više udaraca stisnutom pesnicom u predelu glave od kojih je V. M. zadobio tešku telesnu povredu odnosno prelom vilice. M. L. je potom pobegao sa lica mesta", saopšteno je iz policije.

Dodaje se da će Laković uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda.

(Kurir.rs/ Vijesti.me)

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track