Najnovije vesti

PIJANI SLOVACI DIVLJALI PO TIVTU: Ukrali kola, završli u moru, ali to nije najgore što im se dogodilo
Foto: Vijesti.me/ Siniša Luković, Foto: Vijesti.me/ Siniša Luković

NIKO NE ZNA KAKO SI USPELI

PIJANI SLOVACI DIVLJALI PO TIVTU: Ukrali kola, završli u moru, ali to nije najgore što im se dogodilo

Crna Gora

Tivatska policija uhapsila je trojicu turista iz Slovačke B. M. (23), K. M. (28) i J. P. (28) zato što su iz ukrali i teško oštetili jedan od električnih automobila (golfera) kojim se prevozi osoblje i posetioci elitnog tivatskog nautičkog centra.

Trojica alkoholisanih Slovaka koji letuju u Tivtu, su oko četiri sata ujutro uzeli elektromobil i sa njime divljali po tivatskim ulicama i gradskoj plaži, nakon čega su se sa vozilom sjurili u more u gradskoj lučici Kalimanj.

Pri tome srećom, nisu povređeni ali je elektromobil gotovo uništen jer je na njemu pričinjenja šteta od oko 10.000 eura.

Policija je neobuzdane mladiće privela osnovnom državnom tužiocu u Kotoru Žarku Pajkoviću koji je njihov postupak okarakterisao kao "otuđivanje vozila" i odredio im veoma visoku novčanu kaznu, nakon čijeg su plaćanja Slovaci pušteni na slobodu.

Prema nezvaničnim informacijama, kazna računajući i vrednost uništenog vozila, iznosi čak 16.000 evra.

Za sada je nejasno kako su trojica pijanih turista uspela da iz kompleksa koji je kompletno pokriven 24-satnim video nadzorom i stalnim prisustvom po dvadesetak pripadnika obezbeđenja, ukradu i iz kompleksa marine u grad izvezu električni golfer.

(Kurir.rs/ Vijesti.me)

Foto: Vijesti.me/ Siniša Luković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SNIMAK TUČE NA ULAZU U GRČKU, KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Čak 10.000 Srba i Makedonaca čeka satima na prelazu Evzoni!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...