DVA TELA PRONAĐENA U NAPUŠTENOM OBJEKTU U TIVTU: Sumnja se da su pokušali da naprave bombu!
Foto: Vijesti.me

jezivo

DVA TELA PRONAĐENA U NAPUŠTENOM OBJEKTU U TIVTU: Sumnja se da su pokušali da naprave bombu!

Crna Gora -

Dva neindetifikovana leša muškaraca starosti oko 30 godina pronađena su jutros u jednom od napuštenih objekata u kompleksu Župa na ulazu u Tivat.

Prema prvim rezultatima istrage, do eksplozije je došlo kada su za sada nepoznate osobe pokušavale da naprave eksplozivnu napravu.

"Prvi rezultati veštačenja ukazuju na to da su se za sada nepoznati muškarci u trenutku eksplozije nalazili iznad bombe. Tokom izviđaja koji još traje pronađen je ruksak u kojem je bio pištolj marke "zastava" kao i maska muške osobe sa bradom. Ispituje se mogućnost da su stradali pripremali nečiju likvidaciju", tvrdi izvor Vijesti.

Prema nezvaničnim informacijama jutros je između dva i tri sata sa te lokacije, građani su čuli detonaciju, pa se pretpostavlja da je ona uzrok smrti muškaraca.

Na licu mesta u objektu nekadašnjeg restorana u kompleksu "Župa" gde su jutros nađena dva beživotna tela stigla je viši državni tužilac iz Podgorice Tanja Begović, kao i forenzičari MUP-a iz Danilovgrada. Oni obavljaju uviđaj i izuzimaju neophodne tragove.

Kako nezvanično saznaju Vijesti, dvoje stradalih još uvek nisu identifikovani, a kod sebe nisu imali nikakva lična dokumenta.

Očekuje se i da će Uprava policije uskoro izdati i zvanično saopštenje o ovoj tragediji.

Kurir.rs/Vijesti/Siniša Luković, Jelena Jovanović, Svetlana Đokić

Foto: Vijesti/Siniša Luković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: OTKRIVAMO! Najnovije metode BIA za zaplašivanje političkih neistomišljenika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track