PUCNJAVA U BERANAMA: Ranjen Osman Kasumović, policija sumnja da su ga napadači pomešali sa bratancem
Foto: Vijesti.me/ Tufik Softić, Foto: vijesti.me/ Tufik Softić

NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN

PUCNJAVA U BERANAMA: Ranjen Osman Kasumović, policija sumnja da su ga napadači pomešali sa bratancem

Crna Gora -

Osman Kasumović (50) iz Berana ranjen je sinoć u pucnjavi koja se dogodila oko ponoći u ulici 29. novembar u ovom gradu.

Na njega su, kako se, kako se veruje pucala dva napadača sa motora, koji su imali kacige na glavama, tako da nisu identifikovani.

foto: vijesti.me/ Tufik Softić

Kasumović je zadobio povrede u predelu nogu i sinoć je zbrinut u Opštoj bolnici u Beranama, i kako je saopšteno, nije životno ugrožen.

Iz policije je rečeno da se pretpostavlja da je Osman zamenjen sa njegovim bratancem Davidom Kasumovićem, koji je trebalo da bude meta, jer je vozio njegov automobil.

foto: vijesti.me/ Tufik Softić

David Kasumović je osuđen na osam i po godina zatvora zbog ranijih krivičnih dela, odnosno pokušaja ubistva, ali je trenutno na slobodi do pravosnažnosti presude.

On je, kako se saznaje, pre toga vozio isti autobil čitave noći po gradu, a stric je samo uzeo auto da ga parkira ispred zajedničke kuće u kojoj žive u Novom naselju, kada je napadnut u blizini Biroa rada.

Uviđaj je obavljen jutros, ali iz policije nisu mogli ništa više reći o okolnostima ili eventualnom identitetu napadača.

(Kurir.rs/ Vijesti.me)

Foto: Vijesti.me/ Tufik Softić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kriminalci koji su obeležili 90-te!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track