NESTAO NIKŠIĆANIN: Pero Damjanović (37) izašao iz zatvora, a onda mu se gubi svaki trag
Foto: Printscreen Vijesti.me

potraga za "škaljarcem"

NESTAO NIKŠIĆANIN: Pero Damjanović (37) izašao iz zatvora, a onda mu se gubi svaki trag

Crna Gora -

NIKŠIĆ - Policija intenzivno traga za Perom Damjanovićem (37), koji je nestao 3. septembra.

Policija je saopštila da im je član Damjanovićeve porodice 4. septembra oko 19 sati prijavio da je on dan ranije izašao iz kuće i da mu se od tada gubi trag.

Porodica sa njim ne može da uspostavi kontakt jer mu je mobilni telefon isključen. Službenici Uprave policije intenzivno tragaju za nestalim Damjanovićem. Njega je porodica i prijatelji danima tražila u Nikšiću i Kotoru.

Damjanović je pre nepuna dva meseca izašao je iz spuškog zatvora, u kom je bio sedam meseci zbog nelegalnog posedovanja pištolja, a navodno je član škaljarskog klana.

Pištolj zbog kog je osuđen pronađen je u decembru 2016. pretresom kuća i automobila Kotorana Jovana i Igora Vukotića. Vukotiće i njihovog sugrađanina Igora Dedovića policija je označila šefovima škaljarskog kriminalnog klana, što su oni ranije demantovali.

Nikšićanin je i ranije osuđivan. Jedan je od aktera obračuna robijaša i službenika spuškog zatvora u januaru 2015. U januaru ove godine navodno je u Istražnom zatvoru pretukao Kotoranina Miloša Trba (31), optuženog za saučesništvo u ubistvu zatvorenika Dalibora Đurića, navodnog člana škaljarskog klana.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto printscreen Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track