(VIDEO) BRZA REAKCIJA BARSKE POLICIJE: Uhapšena dva muškarca koja su policajcu zapalila automobil
Foto: Facebook/Podgorički vremeplov

NAŠLI IH ZA 10 SATI

(VIDEO) BRZA REAKCIJA BARSKE POLICIJE: Uhapšena dva muškarca koja su policajcu zapalila automobil

Crna Gora -

Policija je za samo deset sati identifikovala i uhapsila Aleksandra Sekulovića (19) i Rajka Mihajlovića (18) koji su u noći između ponedeljka i utorka u Baru polili benzinom pa zapalili službeno vozilo "dačia daster" koje je koristio službenik granične policije Svetislav Filipović.

To je potvrdio i načelnik barske policije Drago Spičanović. Automobil "dačia daster" je bio parkiran u Ulici Rista Lekića ispred zgrade u kojoj Filipović stanuje. Vatrena stihija se proširila i na vozilo "reno" koje u vlasništvu Filipovićevog komšije.

Nakon nekoliko sati intenzivne istrage, policija je prikupila dokaze i identifikovala Sekulovića i Mihajlovića koji se sumnjiče za podmetanje požara.

Lokalni mediji podsećaju da je barska policija rasvetlila i napad na imovinu njihovog kolege Ivana Đokovića, komandira barske Interventne policije.

Ispod vozila Đokovića 8. aprila podmetnuta je ekplozivna naprava, a nakon mesec dana istražitelji su identifikovali trojicu osumnjičenih.

Baranin Alan Kožar, koji slovi za vođu jedne od organizovanih kriminalnih grupa u Crnoj Gori, tereti se da je naručio aktiviranje ekplozivne naprave ispod Đokovićevog automobila.

Za Kožarom je raspisana međunarodna crvena poternica jer je nedostupan crnogorskim vlastima.

Kurir.rs/CDM Foto: Facebook/Podgorički vremeplov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track