CRNOGORSKA BOLNICA TRAŽI ŠUMARA: Ali za radno mesto telefoniste
Foto: Profimedia

Smejurija

CRNOGORSKA BOLNICA TRAŽI ŠUMARA: Ali za radno mesto telefoniste

Crna Gora -

Beranska bolnica oglasila je na sajtu Zavoda za zapošljavanje slobodno radno mesto - telefonista, tražeći za taj posao šumarskog tehničara.

Na sajtu Zavoda za zapošljavanje piše da je oglas aktivan do 24. oktobra i da je u pitanju novootvoreno radno mesto. U oglasu se navodi da je trajanje radnog odnosa 36 meseci, a da toliko traje i probni rad u bolnici.

Direktor Opšte bolnice Berane Budimir Dabetić juče je, upitan da prokomentariše oglas, kazao da pod uslovima koji su navedeni u konkursu niko neće biti primljen.

“Proveriću u administraciji o čemu je reč i da li je neko namerno ovo uradio”, kazao je Dabetić “Vijestima”.

Dabetić je naglasio da narednih tri ili četiri meseca sigurno neće raspisivati oglas, niti primati nekoga na to radno mesto.

Oglas, koji će navodno trajati do utorka, juče je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama.

"Kada bih sumnjao u naše institucije, rekao bih da je ovo nameštaljka. A pošto kod nas toga nema, onda su šumski tehničari rođeni za ovaj posao”, glasi jedan od komentara. Ispod fotografije oglasa mogli su se pročitati i komentari

"Samo su zaboravili sliku da mu stave” i “Možda iz šume treba da telefonira".

U oglasu piše da je za radno mesto telefoniste potreban šumarski tehničar (IV stepen stručne spreme), sa radnim iskustvom od 24 meseca.

Navodi se da je potrebno 40 radnih sati sedmično i da se radi pre podne. Smeštaj, ishrana i prevoz, kako piše u oglasu, nisu obezbeđeni.

Nije naznačeno kolika je mjesečna zarada i da li su za ovaj posao neophodne posebna znanja i veštine.

(Kurir.rs/Vijesti/A.Komatina)

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track