(VIDEO) BALŠA (7) IZ HERCEG NOVOG JE NOVI PRINC SVETA: Oduševiće vas šta ovaj mudri mališan kaže posle osvajanja titule!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen/ Youtube

MALI MANEKEN

(VIDEO) BALŠA (7) IZ HERCEG NOVOG JE NOVI PRINC SVETA: Oduševiće vas šta ovaj mudri mališan kaže posle osvajanja titule!

Crna Gora -

Balša Pešić ima sedam godina. Ide u drugi razred Osnovne škole “Milan Vuković” u Herceg Novom i nedavno je svoju porodicu a i celu Crnu Goru učinio ponosnim jer je osvojio titulu malog princa sveta na takmičenju koje se održalo u Turskoj.

Balša je srećan što je svoju zemlju predstavljao na ovom prestižnom takmičenju, a iako ima sedam godina njegova razmišljanja i shvatanja su vrlo ozbiljna.

"Osećam se uzbuđeno, srećno a i pomalo zbunjeno od toliko lenti, kruna, fotoaparata i poziva od mojih drugara i porodice koji su želeli da mi čestitaju", kaže Balša.

Manekenstvom se bavi od svoje treće godine.

"Volim modeling i volim da se slikam, da radim revije, gostujem u emisijama i putujem. Radujem se svakom budućem poslu i sa nestrpljenjem ga iščekujem", kaže mali sagovornik.

Podrška porodice mu je mnogo značila, a posebno podrška njegove majke Nataše koja je bila sa njim tokom celog takmičenja.

"Tata i moje sestre Nina i Nađa su bili podrška preko telefona i nije bilo dana da se po nekoliko puta ne čujemo. Nisam naučio da se razdvajamo ni na par dana pa su mi mnogo nedostajali", iskren je mali princ.

Pobednica na ovom takmičenju bila je predstavnica Rusije, dok je za drugu pratilju izabrana predstavnica Ukrajine. Treća je Turska, a na četvrtom mestu bila je Srbija.

Kurir.rs/ Cdm.me

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track