CRNOGORSKA ŽENSKA BANDA OPET U CENTRU PAŽNJE: Krale i prebijale devojke, a onda planuo automobil jedne članice
Foto: Foto Printscreen Facebook

kriminal u crnoj gori

CRNOGORSKA ŽENSKA BANDA OPET U CENTRU PAŽNJE: Krale i prebijale devojke, a onda planuo automobil jedne članice

Crna Gora -

Vozilo marke "golf 5" u vlasništvu Andrijane Mišolić sinoć je u Podgorici 15 minuta nakon ponoći zahvatio požar. Ova Crnogorka je inače javnosti poznata kao članica tzv. "ženske bande".

Veštak se izjasnio da se radi o samozapaljenju vozila koje je nekoliko minuta pre izbijanja požara bilo u pokretu, pišu crnogorski mediji.

Mišolić je inače javnosti dobro poznata kao pripadnica "ženske bande" i ranije je terećena za nasilničko ponašanje kao i za krađu bundi i haljina.

U javnost je dospela i kada je od policajca Bojana Škatarića pozajmila policijsku uniformi i službeni pištolj i tako se fotografisala za društvene mreže. Ta fotografija je Škatarića koštala policijske značke pa je ubrzo nakon incidenta razrešen dužnosti.

Grupa pet Podgoričanki, koje čine "žensku bandu", prepoznatljive su po batinanju drugih devojaka. One su u uzburkale javnost i sredinom 2014. godine kada su brutalno pretukle jednu devojku u Crnoj Gori i snimak batinanja objavile na društvenim mrežama.

Akterke snimka kako su i same zabeležile kamerom mobilnog telefona, nisu štedele brutalnost prema devojci koju su automobilom prethodno odvele u šumu, a onda joj besomučno zadavale udarce šakama i nogama po glavi i telu. Ovaj slučaj nije bio prijavljen policiji, verovatno zbog straha zlostavljane devojke, koja ih je izbezumljeno molila da je ne tuku.

Na tom snimku, "poznata” Podgoričanka koja se ranije "proslavila" prebijanjem i mučenjem drugih, zajedno sa drugaricama nogama i rukama tukla je devojku koja o njima navodno nije imala pozitivno mišljenje.

Udaranje nogama i rukama traje nekoliko trenutaka, a za to vreme napadnuta devojka ih moli da je puste i ne udaraju.

Privatnim mrežama kruži i klip od 2.53 minuta na kojem se ista predvodnica ove grupe pojavljuje u svojstvu organizatora "fer" tuče dve devojke.

Radnja i ovog mini krimi filma odvija se na istoj lokaciji na kojoj je sniman i prvi klip, a pretpostavlja se i istog dana, jer su sve akterke u istoj garderobi kao i na prvom zapisu. Čitava crnogorska javnost digla se "na noge" nakon ovog slučaja koji je potom dospeo na sud.

Dve godine kasnije, Viši sud u Podgorici potvrdio je presudu "ženskoj bandi", osuđenoj na ukupno tri godine i dva meseca zatvora za nasilničko ponašanje i zlostavljanje M.P. i M.A. Sudija je osudila pripadnice bande, Nikoliju Lačević (26) na godinu i dva meseca zatvora, Milicu Asanović (21) na godinu dana, dok su Elda Orahovac (22) i Andrijana Mišolić (23) osuđene na po pola godine robije.

Viši sud je tada odbio žalbe branilaca na prvostepenu presudu i ocenio da je sudija pravilno procenila krivicu i visinu dosuđenih kazni.

Rabrenovićeva je navela da je iskazima zlostavljanih devojaka svedoka i video-snimcima i medicinskom dokumentacijom utvrđeno da su optužene počinile krivična dela. Sudija je dodala i da je pri odmeravanju visine kazne, vodila računa o tome da su i Lačevićeva i Asanovićeva već osuđivane, a kao otežavajuću okolnost Lačevićevoj cenila i njenu izjavu da joj je žao što Ajkovićevoj nije "ostavila trajnije posledice".

Lačevićeva i Asanovićeva su ranije već osuđivane zbog nasilničkog ponašanja. Lačevićeva je dva puta pravosnažno osuđivana, a ležala je i u Spužu gde se nalazila na izdržavanju kazne zbog nasilničkog ponašanja.

Članice ove bande "pale" su i zbog raznih krađa.

(Kurir.rs/Vijesti.me)

Foto Printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Policajci joj stavili lisice i strpali u auto! GRDNA GREŠKA JER SU OSTALI I BEZ NJE I BEZ KOLA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track