KAZNA ZA PIJANU VOŽNJU: Nikšićanka koja je napravila haos na putu mora da plati 175 evra
Foto: Vijesti/Čitalac Vijesti

UDARILA NEKOLIKO AUTOMOBILA

KAZNA ZA PIJANU VOŽNJU: Nikšićanka koja je napravila haos na putu mora da plati 175 evra

Crna Gora -

Nikšićanka Nada Lazović (49) platiće 175 evra vožnju u pijanom stanju od tunela Budoš do Danilovgrada.

Lazovićevu je 19. novembra uhapsila danilovgradska policija, nakon što im je prijavljeno da je na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad "pasatom" udarila nekoliko automobila.

Dan kasnije privedena je Sudu za prekršaje u Podgorici.

"Sudija Milena Vračar donela je rešenje kojim je okrivljena Lazović Nada iz Nikšića kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 175 evra. Napominjem da navedeno rešenje nije pravosnažno”, odgovorila je predsednica Suda za prekršaje Nada Bjeković.

foto: Kurir.rs/Aleksandar Jovanović

Minimalna kazna predviđena članom koji je Lazović prekršila je 150 evra, maksimalna 2.000 evra, a moguće je izreći i kaznu zatvora do 60 dana.

Od hapšenja Lazovićeve do juče, Uprava policije nije zvanično saopštila zbog čega je Nikšićanka zaustavljena i privedena u prostorije OB Danilovgrad, iako, gotovo svakodnevno javnost obaveštavaju o počiniocima saobraćajnih prekršaja.

Nakon njenog hapšenja iz te institucije nezvanično je rečeno da je bila pod dejstvom alkohola.

"Na Frutku je izazvala nezgodu u kojoj nije bilo povređenih i nije se zaustavila. Patrola je zaustavila nekoliko kilometara dalje”, rečeno je tada iz policije.

Očevidac sumanute vožnje “Vijestima” je ispričao da je vozač "pasata" od tunela Budoš do danilovgradskog kružnog toka, vozio levo-desno i napravio karambol.

"To je bio horor. Udarila je nekoliko malih automobila i jedan kombi... Iznenadili smo se kad smo videli da policajci bukvalno izvlače ženu srednjih godina sa mesta vozača, nije mogla ni da izađe sama.

Prava je sreća da nije ubila nekog”, kazao je sagovornik tada.

Kurir.rs/Vijesti (Jelena Jovanović) Foto: Čitalac Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track