(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MONSTRUMI IZ TIVTA: Ono što su uradili živom psu će vas slediti
Foto: Facebook / Podgorički vremeplov

horor

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MONSTRUMI IZ TIVTA: Ono što su uradili živom psu će vas slediti

Crna Gora -

Na društvenim mrežama danas su pojavile fotografije iz Tivta, na kojima se vidi pas koji je vezan i živ bačen u more, kako bi krivolovcima poslužio kao mamac za hobotnice.

Ovaj monstruozni čin naišao je na osudu brojnih, pa i NVO Prijatelji životinja Podgorica iz koje kažu da je ovo samo jedan od pokazatelja da u Crnoj Gori svako može da ubija životinje na najmonstruozniji način, a da za takvo delo prođe nekažnjeno ili eventualno sa uslovnom kaznom.

“Naša organizacija kao glavnog krivca za sve češće ovakve slučajeve vidi nadležne državne institucije, prije svih Osnovno državno tužilaštvo, koje i pored brojnih naših apela ne podiže optužnice protiv počinilaca, a vrlo često i sakriva ključne dokaze pribavljene u istragama”, ističu iz ove organizacije.

Oni su apelovali na sve državne institucije da pod hitno otkriju počinioca ovog krivičnog dela, te da ga izvedu pred lice pravde i najstrože kazne.

“Nadamo se i želimo da verujemo da će ovaj slučaj biti presedan u radu crnogorskih pravosudnih organa, i da će počinilac u najkraćem roku biti pronađen i najstrože kažnjen. Napominjemo da slike najsurovijih ubistava i mučenja životinja iz Crne Gore putem medija i društvenih mreža odlaze u svet, te da na taj način šaljemo poruku da smo društvo koje nije doraslo vremenu u kom živimo”, navode iz NVO Prijatelji životinja.

Kurir.rs/CdM

Foto: Facebook / Podgorički vremeplov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE! Ovako izgleda kada pit bul napadne čoveka !!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja