ŠOK U BUDVI: Hteli da poprave menjač i našli zakačenog migranta ispod autobusa, vozio se tako 60 kilometara
Foto: Profimedia

ilegalno do hrvatske

ŠOK U BUDVI: Hteli da poprave menjač i našli zakačenog migranta ispod autobusa, vozio se tako 60 kilometara

Crna Gora -

Migrant star 25 godina vozio se 60 kilometara od Podgorice do Budve zakačen za menjač ispod autobusa, preneli su danas podgorički mediji.

Mladić, čiji identitet nije saopšten, otkriven je slučajno kada je hrvatskom autoprevozniku "Čazmatrans", koji saobraća na liniji Podgorica-Dubrovnik, prestao da radi menjač.

Prema navodima podgoričkih medija, mladić se krišom uvukao ispod autobusa u autobuskoj stanici u Podgorici, u pokušaju da se preko Crne Gore i Hrvatske domogne neke od zapadnoevropskih zemalja.

Regionalni direktor hrvatskog autoprevoznika Pero Jerković je medijima potvrdio da se migrant uvukao ispod autobusa u Podgorici i da se tako vozio do Budve.

"Otkriven je nakon što je oborio jabučicu menjača pa više nije bilo moguće menjati brzine, te je vozač pošao da proveri što se dogadja", dodao je Jerković.

Policija u Budvi je privela madića, a Hitna pomoć mu je ukazala medicinsku pomoć, preneli su mediji. Policija se do sada nije oglasila ovim povodom.

Crna Gora nije bila deo "balkanske rute" migracija s Bliskog istoka ka Zapadnoj Evropi.

Pre nekoliko dana jedan mladić (21), takodje migrant, vozio se pet sati ispod autobusa istog ovog ; autoprevoznika od Beograda prema Zagrebu.

Kurir.rs / Beta

Foto: Ilustracija, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja