CRNOGORSKA KALAMITI DŽEJN NA SLOBODI: Baranka koja je pretila likvidacijom sudijama iz zatvora otišla u Dubrovnik
Foto: Vijesti.me/ Privatna Arhiva

ekspresno

CRNOGORSKA KALAMITI DŽEJN NA SLOBODI: Baranka koja je pretila likvidacijom sudijama iz zatvora otišla u Dubrovnik

Crna Gora -

Uz jemstvo od 100.000 evra iz pritvora je puštena Danijela Kisić Petrović (65), za koju je policija tvrdila da priprema nečiju likvidaciju.

Baranka je iz spuškog Istražnog zatvora izašla 29. decembra i, prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, odmah napustila Crnu Goru. Kisić Petrović je viđena u Dubrovniku u novogodišnjoj noći. Nije poznato da li se vratila u Crnu Goru.

Ona je uhapšena 17. decembra nakon što je policija pretresom njene kuće u Baru pronašla arsenal oružja. Branilac Kisić-Petrović, advokat Danilo Mićović za “Vijesti” je potvrdio da je istražni sudija Osnovnog suda u Podgorici prihvatio da uz položeno jemstvo Baranku pusti da se brani sa slobode.

On je rekao da ne zna da li je Kisić Petrović napustila Crnu Goru, ali da joj nije određena mjera oduzimanja putnih isprava.

foto: Printscreen Facebook

Nakon hapšenja Baranke iz Uprave policije zvanično su saopštili da su hapšenjem Kisić Petrović sprečili likvidaciju, ali nisu saopštili čiju. Dobro upućeni izvor “Vijesti” tvrdi da je ta Baranka zbog sudskih sporova vođenih u Baru, Ulcinju i na Cetinju pretila tamošnjim sudijama i advokatima.

Policija nije saopštila da li je neko od sudija ili advokata bio na nišanu Kisić Petrović.

foto: Printscreen Facebook

Izvor iz istrage kazao je da inspektori znaju čija je likvidacija pripremana u kući Petrović Kisić. Iz Uprave policije pojasnili su da su kuću Baranke i njenog sina Kristofora Petrovića (30) pretresli postupajući shodno operativnom podatku da se sprema likvidacija u Baru.

Pretresom su pronašli i oduzeli hekler sa dva okvira puna municije, škorpion sa tri okvira puna municije, revolver nepoznate marke u kom je bilo sedam metaka, preko 2.000 komada razne pištoljske municije, fantomku, lisice, gasni pištolj, pribor za čišćenje oružja...

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track