TUZLAK KOJI JE PREBIO BEBU DOBRO POZNAT POLICIJI: U avgustu osuđen na 2 godine zatvora, u septembru se doselio u Podgoricu
Foto: Vijesti/Savo Prelević

IMA DEBEO DOSIJE

TUZLAK KOJI JE PREBIO BEBU DOBRO POZNAT POLICIJI: U avgustu osuđen na 2 godine zatvora, u septembru se doselio u Podgoricu

Crna Gora -

Tuzlak Nermin Šišić je poznat tamošnjoj policiji po dužem spisku krivičnih dela. On je osumnjičen za ubistvo 15-mesečnog deteta u Podgorici i određen mu je jednomesečni pritvor, kao i majci deteta sa kojom je živeo Jelenom Jovović.

On je u avgustu 2017. godine osuđen na dve godine i dva meseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda, ali je umesto u zatvoru završio u glavnom gradu Crne Gore.

Opštinski sud u Tuzli je utvrdio da je Šišić u aprilu 2017. godine oko ponoći na tuzlanskom brdu Iliničica napao mladića.

Prišao je vozilu mladića, razbio drškom pištolja staklo na vratima, otišao do svog vozila i pucao u pravcu nogu mladića i nije ga pogodio, pa ga je udario drškom pištolja u glavu.

Ranije je osuđivan zbog teške krađe i pokušaja ubistva i bio je u zatvorima u Tuzli i Zenici.

Šišić je teško ranjen 2011. godine i tada je rekao da je u pitanju nesrećan slučaj, tj. da ga je slučajno upucao poznanik dok su gledali oružje u Goraždu.

U Podgorici je radio kao građevinski radnik, a prema rečima komšija, u Jeleninu kuću uselio je u septembru prošle godine. Sumnja se da je Šišić duže vreme zlostavljao bebu.

Dečak je u bolnicu primljen bez znakova života s teškim povredama glave, a slučaj su policiji prijavili lekari Hitne pomoći, nakon što su konstatovali da dete po telu ima vidljive tragove nasilja.

Za ubistvo dečaka Šišiću preti kazna do 40 godina, dok majka može biti osuđena do osam godina robije.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Savo Prelević (Vijesti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PREDSEDNIK EVROPSKE KOMISIJE JASAN! Evo kada će Srbija i Crna Gora ući u EU!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track