(VIDEO) POLICIJA DEMANTUJE POKRET ZA PROMENE: Medojević nije priveden, u pitanju je saobraćajni prekršaj
Foto: Vijesti.me

sumnjivo

(VIDEO) POLICIJA DEMANTUJE POKRET ZA PROMENE: Medojević nije priveden, u pitanju je saobraćajni prekršaj

Crna Gora -

Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, priveden je danas na putu za Herceg Novi, navodno zbog saobraćajnog prekršaja, napisao je na svom Fejsbuk profilu član predsedništva PzP-a, Nikola Bajčetić.

On se, navodno, nije zaustavio na znak stop, na putu između Podgorice i Nikšića.

"Pripadnici IJP Nikšić danas na putu za HN presreli su nas i zaustavili, sa rotacijama, navodno, jer negde ranije na putu između PG i NK nismo stali na znak stop!? Po zahtevu njihovog starešine, priveden je poslanik DF i predsjednik PzP Nebojša Medojević u CB Niksić kako bi prekršajno odgovarao! Bruka. Uhode nas kao najveće kriminalce, dok se pravi kriminalci slobodno šetaju. Imunitet za poslanike DF-a logično, ne postoji", napisao je Bajčetić.

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da nije tačno da je Medojević priveden. Oni su kazali da je video radarom zabeležen saobraćajni prekršaj, da je Medojević vozio 109 km/h i da se nakon toga nije zaustavio na policijski znak "stop".

Protiv Medojevića je podneta prekršajna prijava.

U saopštenju je policija kazala da je policajac na propisani način, davanjem znaka, pokušao da zaustavi navedeno vozilo. Vozač nije stao, pa je zaustavljen na sledećem kontrolnom punktu.

Iz Uprave policije su kazali da je Medojeviću rečeno da je potrebno da odmah pristupi u prostorije Centra bezbjednosti Nikšić, radi preduzimanja daljih službenih mjera i radnji iz oblasti Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, što je on i učinio i svojim vozilom se dovezao do Centra bezbjednosti Nikšić.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track