(VIDEO) OVAKO SU PALI CRNOGORSKI ZELENAŠI: Munjevitom akcijom specijalaca uhapšeno 8 osoba, a evo šta su im sve zaplenili!
Foto: Printscreen Youtube

akcija

(VIDEO) OVAKO SU PALI CRNOGORSKI ZELENAŠI: Munjevitom akcijom specijalaca uhapšeno 8 osoba, a evo šta su im sve zaplenili!

Crna Gora -

PODGORICA - Pripadnici odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i Posebne jedinice policije danas su pretresli objekte koje koriste Aleksandar Šćepanović, Damir Šišević, Nenad Tomković, Radosav Tmušić, Zoran Batrićević, Nikola Vučinić, Darko Keković i Milan Rončević.

“Tokom akcije policajci su pronašli i radi provjera oduzeli pet putničkih motornih vozila visoke klase (BMW, Audi, Range Rover), dva skupocena sata od kojih je jedan marke "roleks", vrednosti oko 30.000 evra, novac u iznosu od 7.900 evra, poslovnu dokumentaciju koja se odnosi na novčana potraživanja i dužničko-poverilačke odnose u milionskim iznosima i više mobilnih telefona i SIM kartica različitih mobilnih operatera”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

U službene prostorije radi uzimanja izjava i sprovođenja postupka kriminalističke obrade privedeno je osam osoba.

“Službenici Uprave policije, u aktivnostima koje sprovode u borbi protiv organizovanog kriminala a koje koordinira Sektor kriminalističke policije su do sada, u 28 akcija koja su sprovedene od početka oktobra prošle godine, uključujući i današnju akciju”, podsetili su u Upravi policije.

U dosadašnnjim akcijama oduzeto je vatreno oružje i municija, hladno oružje, skupoceni automobili, droga, sredstva komunikacije, ugovori i druga dokumenta, novac i druge stvari.

“Više osoba je uhapšeno zbog krivičnih dela u vezi sa zelenaštvom, ilegalnim posedovanjem oružja i zloupotrebom opojnih droga. Sve što je oduzeto biće veštačeno u Forenzičkom centru radi utvrđivanja porekla odnosno eventualne povezanosti sa počinjenim krivičnim delima.

Aktivnosti policije na otkrivanju, sprečavanju i suzbijanju organizovanog kriminala se nastavljaju”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Kurir.rs/CdM

Foto printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRBI OPET ŠVERCUJU KOKAIN NA ZAPADU! Hapšenja u Grčkoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja