(FOTO) NEMI SVEDOK NEMARA: Ovo nije Afrika, ovo su ulice iz Podgorice
Foto: Građanski pokret URA

RAZROVANO

(FOTO) NEMI SVEDOK NEMARA: Ovo nije Afrika, ovo su ulice iz Podgorice

Crna Gora -

Koliko je urađeno na infrastrukturi glavnog grada Crne Gore i koliko je odlazećem gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću građanin bio na prvom mestu, možda najslikovitije govore slike o stanju na putu u mestu "Kuće Rakića" u Gradskoj opštini Tuzi, saopštio je Eldin Pepić iz Građanskog pokreta URA.

Pepić kaže da je aktuelni gradonačelnik Stijepović za čitavog svog mandata uložio u infrastrukturu Glavnog grada ravno 10 minuta prisustva na otvaranju biciklističe staze, za koju je, pritom, sredstva donirala ambasada Kine.

1 / 6 Foto: Građanski pokret URA

"To se najbolje vidi na primeru puta u mestu 'Kuće Rakića', koje pored toga što je značajno poljoprivredno i seosko područje i značajno turističko mesto ima razrovani i put nedostojan 21. veka i 2018. godine. Tačnije, ulice izgledaju kao da su u Africi. To je još poraznije imajući u vidu da je reč o mestu udaljenom samo nekoliko kilometara od Glavnog grada", ističe Pepić.

On dodaje da, na svu sreću, takav odnos prema glavnom gradu i njegovim gradskim opštinama neće još dugo trajati.

"Samo do kraja maja, kad će se i formalizovati pobeda opozicije, koja je izvojevana na minulim parlamentarnim izborima, a i na prethodnim lokalnim", zaključio je Pepić.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Građanski pokret URA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ZAŠTO SE SRPSKIM ZVANIČNICIMA ZABRANJUJE ULAZAK NA KOSOVO I METOHIJU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track