(VIDEO) BRUTALNA LIKVIDACIJA: Baraninu blindirani auto eksplodirao u garaži u Podgorici
Foto: Vijesti, Printscreen

GRAĐANI UZNEMIRENI

(VIDEO) BRUTALNA LIKVIDACIJA: Baraninu blindirani auto eksplodirao u garaži u Podgorici

Crna Gora -

U eksploziji u garaži na Rimskom trgu u Podgorici, poginuo je vozač čije je vozilo dignuto u vazduh. Policija ne isključuje mogućnost da je on sam aktivirao bombu.

Prema nezvaničnim saznjima "Vijesti", njegovo telo se u ovom trenutku još nalazi u vozilu. Policija je na snimku nadzornih kamera videla da je BMW-om došao do rampe u garaži na Rimskom trgu, izašao iz vozila da pozove stražara da mu podigne rampu i, dvadesetak sekundi nakon što je ušao, unutrašnjost vozila je eksplodirala.

foto: Vijesti/Savo Prelević

Iz policije je rečeno da je to vozilo koristio Dražen Čađenović, ali još nije potvrđeno da je on i večeras bio u tom vozilu i da je smrtno stradao.

foto: Vijesti/Savo Prelević

Iz policije su nezvanično rekli da je on pripadnik barske kriminalne grupe i da mu je policija to vozilo nedavno bila oduzela zbog provera.

Iz policije kažu i da sada sa sigurnošću ne mogu reći da li je bomba eksplodirala u vozilu, ili je bila zakačena ispod vozila.

Postoji mogućnost, kazao je jedan od sagovornika "Vijesti" iz policije, da je bomba prevožena u vozilu i da je slučajno aktivirana.

Niko od građana nije povređen niti je na nekom drugom vozilu u garaži pričinjena šteta, kazali su nezvanično iz policije "Vijestima".

"Vijestima" su se javili uznemireni građani koji navode da je detonacija bila izuzetno jaka.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Vijesti/Savo Prelević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Na pomolu novi mafijaški obračun?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track