POŠAO NA PECANJE, A ONDA JE PEDALINA POTONULA: Crnogorska pomorska policija i helikopteri tragaju za nestalim Podgoričaninom!
Foto: Printscreen Volimpodgoricu.me

tragedija

POŠAO NA PECANJE, A ONDA JE PEDALINA POTONULA: Crnogorska pomorska policija i helikopteri tragaju za nestalim Podgoričaninom!

Crna Gora -

BUDVA - Pripadnici Uprave pomorske policije i MUP pretražuju akvatorijum zapadno i jugoistočno od Buljarice u potrazi za Podgoričaninom B.R. (60) koji je juče poslijepodne nestao na moru.

U potragu su uključena tri plovila i helikopter MUP, ali za sada nema tragova nestalog Podgoričanina.

Prema nezvaničnim saznanjima, B.R. i njegov prijatelj N.C. su juče poslepodne iznajmili pedalinu u Buljarici i sa njom, kako su rekli, otišli na pecanje nedaleko od obale.

foto: Printscreen Vijesti.me

Međutim, pedalina je ubrzo počela da tone, a njih dvojica su krenuli su da plivaju prema obali, pri čemu jer N.C. uspeo da dođe do obale i obavesti policiju o nesreći koja se dogodila.

Policija je odmah kranula u potragu i još uvek traje u pojasu koji je udaljen 15 nautičkih milja od obale kod Buljarice. Posle 13 sati u potragu će biti uključeno još jedno manje plovilo koje će da pretraži obalnu liniju od Donjeg Grblja na severu do Ulcinja na jugu.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto printscreen Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja