DIREKTORKA HUŠKALA ĐAKE DA SE ŽALE NA NASTAVNICU: Napišite da vam se sviđa parfem koji miriše na nikotin
Foto: Vijesti.me/Luka Zeković

SKANDAL U podgorici

DIREKTORKA HUŠKALA ĐAKE DA SE ŽALE NA NASTAVNICU: Napišite da vam se sviđa parfem koji miriše na nikotin

Crna Gora -

Direktorka podgoričke OŠ "Štampar Makarije" Milica Stanković nagovarala je osmake da upravi škole prijavljuju nastavnice hemije i informatike Zemiru Mehmedović i Mirjanu Vidaković.

Direktorka je u decembru prošle godine iskoristila odsustvo nastavnice hemije i od jednog odeljenja tražila da napišu impresije o njoj, na koje će se "potpisati roditelji" i zatim ih dostaviti menadžmentu škole, odnosno njoj.

Tražila je od đaka da napišu da im se "sviđa frizura" Mehmedovićeve, zatim da im se "sviđa parfem koji miriše na nikotin", da "miriše čitav kabinet" i da je "uredna kad dolazi na čas".

Nedugo posle nagovaranja đaka da prijave Mehmedovićevu, Stankovićeva je od istog odjeljenja tražila i da prijave Mirjanu Vidaković, za koju im je pričala da ništa ne zna o predmetu koji predaje.

Vidakovićeva je izjavila da nema informacije da ju je ikad ijedan đak prijavio, a ona je nedavno od direktorke dobila otkaz jer je bez dozvole odnela školski računar na popravku.

Direktorka škole Milica Stanković juče je rekla da "ima pravo da razgovara sa učenicima o kvalitetu nastave", ali da to u slučaju nastavnice Vidaković nije radila.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Vijesti.me/Luka Zeković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja