PODGORICA: Kod tinejdžera (19) nađeno 1,1 kg marihuane!
Foto: Shutterstock

akcija policije

PODGORICA: Kod tinejdžera (19) nađeno 1,1 kg marihuane!

Crna Gora -

PODGORICA - Crnogorska policija je danas, u akciji suzbijanja ulične prodaje droga, kod jednog 19-godišnjaka pronašla i oduzela oko 1,1 kilogram marihuane, a osumnjičeni je lišen slobode.

Kako se navodi u saopštenju, službenici Centra bezbednosti Podgorica su oko 01:30 časova, u ulici II Crnogorskog bataljona, izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke "volvo" podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao S.Đ. (19) iz Podgorice.

Prilikom kontrole vozila policijski službenici su u prtljažniku pronašli jedno veće PVC pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine 1.120 grama. Opojna droga je zaplenjena od strane službenika Odseka za borbu protiv droga i biće upućena u Forenzički centar radi veštačenja.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se S.Đ. duži vremenski period bavio nabavkom i stavljanjem u promet marihuane, a koju je, kako se sumnja, nabavljao u većim količinama (više od jednog kilograma), sa namerom daljeg stavljanja u promet na području Podgorice.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.Đ. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, piše u saopštenju.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track