BRUTALNA TUČA U BUDVI: Nikšićani pretukli i opljačkali hrvatske studente ispred diskoteke!
Foto: Profimedia

svađa počela u klubu

BRUTALNA TUČA U BUDVI: Nikšićani pretukli i opljačkali hrvatske studente ispred diskoteke!

Crna Gora -

Budvanska policija uhapsila je Nikšićane Z.A. (22), Đ.S. (21) i Đ.R. (20), za koje se sumnja da su juče rano ujutru na parkingu ispred popularne diskoteke nadomak Starog grada brutalno pretukli i opljačkali dva hrvatska studenta.

Mladići su zadobili teške telesne povrede, a inspektori kriminalističke policije i pripadnici interventne jednice uspeli su da uhapse Nikšićane, koji u Budvi rade kao sezonski radnici.

Studenti su došli u Budvu na Turizmijadu i preksinoć su sa svojim prijateljima bili u noćnom provodu u diskoteci, gde su se zadesili i Nikšićani.

"Sukob mladića započeo je u diskoteci, gde je obezbjeđenje brzo reagovalo i uspelo da ih rastavi. Naređeno im je da napuste diskoteku", ispričao je izvor iz policije.

Hrvatski studenti su krenuli ka hotelu gde su smešteni, ali su ih sustigli Nikšićani i tuča se nastavila na parkingu.

"Jedan od hrvatskih studenata zadobio je teške povrede, slomljen mu je nos, dok je drugi zadobio veliki broj udaraca po telu i glavi. Nakon što su ih pretukli, Nikšićani su im naredili da izvade sve iz džepova, uzeli su im novac i ručni sat, nakon čega su pobegli", rečeno je Vijestima.

Studenti su sve prijavili policiji, koja je uspjela da utvrdi idnetitet napadača, a potom ih i locira, uhapsi i zadrži u stanici policiije po nalogu zamenika osnovnog državnog tužioca.

Oni se terete za krivična dela nanošenje teških telesnih povreda, učestvovanje u tuči, nasilničko ponašanje i tešku krađu na drzak način. Danas biti privedeni tužiocu u Kotoru na salsušanje.

Kurir.rs / Vijesti.me

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track