OLIVERA LAKIĆ NA KUĆNOM LEČENJU: Napadač i dalje misterija, ali je sigurno da nije mafijaš ni amater!
Foto: Printscreen Vijesti.me/Filip Roganović

napad na novinarku

OLIVERA LAKIĆ NA KUĆNOM LEČENJU: Napadač i dalje misterija, ali je sigurno da nije mafijaš ni amater!

Crna Gora -

Novinarka Vijesti Olivera Lakić u koju je preksinoć ispred ulaza zgrade pucala i dalje nepoznata muška osoba puštena je danas iz bolnice i nalazi se na kućnom lečenju.

S druge strane istražitelji i pored svih radnji koje sprovode nisu uspeli ni operativno da saznaju ko bi mogao da bude muškarac koji je pucao na novinarku pa samim tim ni ko ga je poslao.

Tačnije - opis muškarca koji su dali svedoci, odnosno da je reč o proćelavom čovjeku u 40-im godinama, tvrde naši dobro upućeni sagovornici, sve je od informacija sa kojima policija raspolaže.

Ponavljaju da motiv leži u tekstovima koje je Lakić pisala, što je bio i razlog da inspektori podgoričke policije danas posete redakciju Vijesti.

Isključuju mogućnost da iza ovog zločina nad novinarkom stoji neka od ozloglašenih kriminalnih grupa. Dobro upućeni objašnjavaju da to nije sistem njihovog rada i da nikada na ženu ne bi udarili tako kukavički zbog napisane grube reči.

Ono što je zaisigurno tačno, dodaju, iza ovog stoji dobro organizovana grupacija, koja očigledno posluje u strogoj tajnosti ili je pak usko povezana sa pripadnicima bezbednosnih službi koji su odavno sa službenom legitimacijom zakoračili u svet kriminala.

Da osoba koja je pucala u Lakić nije amater već da mu je rukovanjem oružjem dobro poznato, ističe naš sagovornik, ukazuje i činjeica da je neopaženo prišao novinarki, pucao u nju i pri tome se potrudio da čaura ne ostane.

Kurir.rs/Vijesti

Foto: Vijesti/Filip Roganović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja