EVO KO JE BILA ANASTASIJA LAŠMANOVA, MILIONERKA UBIJENA U KOTORU: Gazdovala hotelima i restoranima u Crnoj Gori, pronađena izbodena u svom stanu!
Foto: Printscreen/ Instagram

POLICIJA ZATEKLA JEZIV PRIZOR

EVO KO JE BILA ANASTASIJA LAŠMANOVA, MILIONERKA UBIJENA U KOTORU: Gazdovala hotelima i restoranima u Crnoj Gori, pronađena izbodena u svom stanu!

Crna Gora -

Ukrajinka Anastasija Lašmanova, direktorka kompanije koja gazduje sa par hotela i restorana u Crnoj Gori, pronađena je mrtva sinoć u njenom stanu u naselju Dobrota u Kotoru.

Policija je potvrdila da Lašmanova pronađena mrtva i da je reč o ubistvu, kao i da se motiv utvrđuje.

Prema nezvaničnim informacijama Lašmanova imala više ubodnih rana, a policiju je pozvala njena prijateljica sumnjajući da se Lašmanovoj nešto dogodilo.

"Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala. Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gde su istražioci zatekli jeziv prizor".

Anastasija Lašmanova je direktorka kompanije Sea Trade i Mimoza Group koja je pre dve godine kupila tivatski hotel Mimoza. Vlasnik je hotelskog kompleksa Perla, tri restorana u Porto Montenegru i salona lepote u Budvi, navode mediji.

U Crnu Goru je došla pre nekoliko godina i radila je kao konobarica.

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme Mimoza Group stoji ruski biznismen Valerij Zadorin. On je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije Aroma.

Zadorin je Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

Kurir.rs/ Vijesti.me/ Beta

Foto: Printscreen/ Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Na pomolu novi mafijaški obračun?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track