KRVAVE GLAVE NA LOKALNIM IZBORIMA: Opozicione aktiviste koji su snimali nepravilnosti navodno napali aktivisti DPS (UZNEMIRUJUĆI FOTO, VIDEO)
Foto: Screenshot

Opasno

KRVAVE GLAVE NA LOKALNIM IZBORIMA: Opozicione aktiviste koji su snimali nepravilnosti navodno napali aktivisti DPS (UZNEMIRUJUĆI FOTO, VIDEO)

Crna Gora -

Iz koalicije Podgorica za 21. vijek su saopštili da su ih na Koniku fizički napali aktivisti Demokratske partije socijalista i jednom od aktivista oteli telefon, dok su jednom kandidatu za odbornike Lazaru Preleviću naneli teške telesne povrede.

"Kandidati za odbornike Luka Rakčević, Lazar Prelević, Zoran Mikić i Janko Krstović su, zajedno sa drugim aktivistima te kaolicije, otrkili i snimali punkt Demokratske partije socijalista (DPS), u kome su aktivisti te partije kupovali lične karte. Tom prilikom, pojavilo se nekoliko automobila i džipova sa zatamnjenim staklima i bez registracija, iz kojih je izašlo nekoliko desetina aktivista DPS koji su prvo započeli verbalni, a zatim i fizički obračun sa kandidatima za odbornike koalicije Za 21. vijek", jkaže se u saopštenju koalicije.

foto: Za 21. vijek

"Tom prilikom, zadate su brojne povrede aktivistima koalicije Za 21. vijek. Prelević se nakon napada uputio u Urgentni centar na šivenje zadobijenih rana, drugim aktivistima su zadati brojni udarci pesnicama u delu glave, dok je jednom od njih otuđen mobilni telefon sa kojim je snimao početak incidenta", navodi se u saopštenju koalicije za 21. vek.

Iz koalicije navode da je napadače predvodio aktivista DPS-a sa Konika, Ero Škrijelj.

Dodaje se da su pozvali policiju i da još nije izašla na lice mesta.

Iz koalicije Za 21. vijek saopštili su kasnije da je "DPS danas sa Konika poslao poruku o kakvoj je kriminalnoj organizaciji reč".

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Za 21. Vijek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track