UDARIO JE U POTILJAK, PA IZBO NOŽEM: Novi detalji brutalnog ubistva ukrajinske milionerke u Kotoru! Stanović zvanično osumnjičen!
Foto: Vijesti.me

ZVANIČNO OSUMNJIČEN

UDARIO JE U POTILJAK, PA IZBO NOŽEM: Novi detalji brutalnog ubistva ukrajinske milionerke u Kotoru! Stanović zvanično osumnjičen!

Crna Gora -

Policija je i zvanično osumnjičila Tivćanina Arsenija Stanovića (22) za ubistvo Ukrajinke Anastasije Lašmanove (30).

Za bivšim vaterpolistom i sinom smenjenog šefa ispostave Granične policije Aerodroma Tivat Zorana Stanovića policija traga od 13. maja, kada je beživotno telo Lašmanove pronađeno u stanu u kotorskom naselju Dobrota.

Tada je policija došla do saznanja da je ubio svoju bivšu devojku.

"Policijski službenici su između ostalog izvršili analizu telekomunikacinog saobraćaja, analizu video-snimaka, sproveli određeni broj kriminalističkih obrada lica, prikupili veći broj obaveštenja od građana, izvršili provere operativnih podataka i određeni broj pretresa objekata i vozila kojom prilikom su izuzeti određeni predmeti i tragovi za koje se sumnjalo da imaju veze sa izvršenjem krivičnog dela”, saopšteno je iz policije.

Dodaju da su, u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, time obezbeđeni potrebni dokazi, koji ukazuju na sumnju da je Stanović ubio Lašmanovu.

"Policijsko – tužilačke aktivnosti, sprovedene od dana izvršenja teškog ubistva, kao i materijalni dokazi koji su izvedeni, ukazuju na sumnju da je A.S. došao u stan koji je A.L. iznajmljivala u mestu Dobrota u Kotoru, posle čega ju je tog dana u jutarnjim časovima na svirep način lišio života, zadajući joj oštrim predmetom više ubodnih rana u predelu glave i tela kao i jak udarac mehaničkim oruđem u predelu potiljačnog dela glave. Nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo, A.S. se udaljio sa lica mesta i od toga dana je nedostupan i za njim se intenzivno traga", saopšteno je iz policije.

Lašmanova je bila izvršna direktorka milionski vrednih kompanija.

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track