PRODALA MU SENDVIČ, PA GA ZAMALO DOVELA DO SRČKE  Kumborac završio u HITNOJ POMOĆI zbog prodavačice! Trčala za njim i vikala: Lopove, vadi to što si stavio u gaće
Foto: Vijesti.me/Slavica Kosić

brutalno maltretiranje

PRODALA MU SENDVIČ, PA GA ZAMALO DOVELA DO SRČKE Kumborac završio u HITNOJ POMOĆI zbog prodavačice! Trčala za njim i vikala: Lopove, vadi to što si stavio u gaće

Crna Gora -

Ivan Jovanović, zaposlen na gradilištu turističkog kompleksa Portonovi u Kumboru, u subotu je doživeo šok kada je optužen za krađu.

"Skoro svakodnevno u obližnjoj prodavnici Idea kupujem nešto za doručak, najčešće sendvič. I danas sam kupio sendvič, platio, izašao iz prodavnice i seo u auto. Odjednom je iz samoposluge istrčala prodavačica besno mi se obraćajući. Tražila je da izvadim 'ono što sam stavio u gaće', nazivajući me lopovom. Bio sam prvo zbunjen, a zatim uvređen", priča ogorčeni Ivan.

Prodavačica je tražila da Ivan uđe s njom nazad u prodavnicu, jer se na snimku sigurnosne kamere navodno vidi da je nešto stavio u pantalone.

"Istina je da sam se zadržao pored police sa sokovima i da sam imao ruku u džepu, ali ništa nisam uzeo, a kamoli ukrao", navodi Ivan.

U međuvremenu mu je neko od zaposlenih pretresao automobil.

"Tražio sam da zovu policiju, ali niko se nije pojavio. Otišao sam u Hitnu pomoć da mi daju nešto za smirenje, a u policiju, zbog radnih obaveza na gradilištu, nisam stigao da odem", objašnjava Ivan.

"Koleginice iz maloprodajnog objekta Idea u Kumboru su posumnjale da je lice ukralo artikle sa police. Posle toga, koleginice su pozvale potrošača da zajedno odgledaju video snimak. Posle gledanja snimka, zaključeno je da se na ne može utvrditi da je ukradeno bilo šta od artikala. Koleginice su se izvinile zbog navedene situacije", saopšteno je iz kompanije Mercator-CG, još jednom se izvinjavajući potrošaču "zbog nastale neprijatnosti".

Jovanović ističe da je i tri dana posle nemilog događaja bio tema razgovora u malom mestu i da se zbog toga još uvek osjeća neprijatno, tim pre jer, kako kaže, "u životu nikada ništa nije ukrao".

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Vijesti.me/Slavica Kosić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRVO IH OPLJAČKAO, ONDA IM ĐUSKAO! Lopov nije odoleo kad je video kameru! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja