Najnovije vesti

NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA ŠOKIRAO REGION: Brutalno pretukli školskog druga u Kotoru jer nije znao da otpeva OD TOPOLE PA DO RAVNE GORE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

JAUKAO I SAVIJAO SE OD BOLOVA

NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA ŠOKIRAO REGION: Brutalno pretukli školskog druga u Kotoru jer nije znao da otpeva OD TOPOLE PA DO RAVNE GORE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Crna Gora

Četvorica učenika srednje škole Resursni centar "Dr Peruta Ivanović" u Kotoru, brutalno su izudarali školskog druga jer nije znao da otpeva pesmu "Od Topole pa do Ravne Gore".

Brutalno vršnjačko nasilje četvorice Kotorana nad školskim drugom desilo se pre dva meseca, a video snimak je tek sada dospeo u javnost.

Na video-snimku se vidi kako trojica đaka udaraju svog školskog druga svaki put kada ne bi znao da ponovi stihove pomenute pesme. Nasilnici su prestali sa udaranjem tek kada je nesrećni mladić počeo da jauče i da se savija od bolova.

Prema informacijama nadležni su obavešteni o ovom slučaju, ali tužilaštvo nije preduzelo nikakve radnje. Napadnuti mladić se u školsku klupu vratio tek pre 15-ak dana, kada su nasilnici izbačeni iz škole.

Slučaj je kulminirao i na ulici u Kotoru, kada je otac napadnutog mladića sreo oca od inicijatora ovog brutalnog nasilja, koji mu je, umesto da mu se izvini, ponovo pretio.

"Ne znam šta mi se tada dogodilo, ali kao da mi je pao mrak na oči. Nažalost, nisam uspeo sam sebe da iskontrolišem, udario sam ga i polomio mu nos i jagodičnu kost," izjavio je otac napadnutog mladića.

Kurir.rs/ Trebinje live

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...