MUK I JEZA POSLE ISKAZA MAJKE KOJA JE BACILA BEBICU U PLAVSKU REKU: Sina sam nahranila, obukla, umotala u ćebe i krenula! Nisu me hteli ni muž ni otac
Foto: Printscreen/ Youtube

SVE JE PRIZNALA

MUK I JEZA POSLE ISKAZA MAJKE KOJA JE BACILA BEBICU U PLAVSKU REKU: Sina sam nahranila, obukla, umotala u ćebe i krenula! Nisu me hteli ni muž ni otac

Crna Gora -

Viši državni tužilac Hasan Lukač odredio je trodnevno zadržavanje Edini Kastrati (18) pošto je priznala da je 29. juna svog četvoromesečnog sina bacila u Plavsku reku.

Tužilac je taj postupak Kastratijeve, koja je do prošle sedmice živela sa nevenčanim suprugom V.H. (24) i drugim 18-mesečnim sinom, kvalifikovao kao krivično delo teško ubistvo-ubistvo deteta, za koje je zaprećena kazna od najmanje deset godina zatvora.

"Radi se o detetu koje je staro svega 4 meseca, ona je priznala izvršenje krivičnog dela, iznoseći posebno razloge a to je da je imala određene nesuglasice sa svojim suprugom koji je navodno tukao, govorio neke pogrdne reči i da više nije htela sa njim da živi i da je to bio razlog da se reši tog deteta”, rekao je Lukač.

foto: Printscreen/ Youtube

Izvor iz istrage ispričao je da je Kastrati, iznoseći svoju odbranu, objasnila da je u petak popodne bebu obukla, nahranila, zamotala u ćebe i otišla iz roditeljske kuće u Plavu. Tri dana ranije napustila je sa detetom kuću u selu Hoti kod Plava, gde je živela sa decom, suprugom i njegovim roditeljima.

"To mi je sinulo odjednom, dok je sin spavao. Umotala sam sina u ćebe i otišla do reke. Tu sam ga bacila u talase i kad sam videla da nizvodno pluta, okrenula sam se i vratila", ispričala je Kastrati tužiocu, izražavajući kajanje i žaljenje što je to uradila, prenio je izvor iz istrage.

MAJKA (18) KOJA JE BACILA BEBU OD 4 MESECA U REKU DALA JEZIV ISKAZ: Otkrila zašto je ubila dete

Navodno je saopštila tužiocu da je prvo htela da ga ostavi na nekom putu kojim niko ne prolazi, kako bi tu umro.

"Rekla je da je nisu hteli ni muž, ni otac sa tim detetom", rekao je izvor.

UŽASAN ZLOČIN U PLAVU: Majka (18) priznala da je bacila bebu od 4 meseca u reku

Izvor iz istrage je rekao da je ona ranije više puta odlazila od svog nevenčanog supruga koji je sumnjao da je on otac mlađeg deteta, što je navodno bio i uzrok njihovih čestih svađa.

Lukač je potvrdio da je tokom uviđaja pretražen teren oko Plavske reke, ali telo još nije pronađeno.

Kurir.rs/ VIjesti.me

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja