UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE: Podgoričanin uvukao u auto tinejdžera (15) koji mu je maltretirao sina, izmlatio ga i izbacio iz kola!
Foto: Profimedia/Ilustracija

policija uhapsila nasilnog oca

UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE: Podgoričanin uvukao u auto tinejdžera (15) koji mu je maltretirao sina, izmlatio ga i izbacio iz kola!

Crna Gora -

PODGORICA - Podgorička policija istražuje prijavu po kojoj je N.P. (40) iz Podgorice oteo i pretukao 15-ogodišnjeg S.Ž. Incident se dogodio pre četiri dana u mestu Ubli u Podgorici

Osumnjičeni Podgoričanin je, prema navodima prijave, dečaka S.Ž. nasilno ubacio u svoje vozilo, gde ga je više puta udario. Posle toga ga je izbacio iz automobila ispred kuće.

Povod napada je prema saznanjima Dana, bio je sukob koji je dečak S.Ž. imao sa detetom N.P.

Navodno, osumnjičenom N.P. se sin više puta žalio da ga S.Ž. maltretira, posle čega je otac rešio da se umeša u “sukob”. Očevidac čitavog incidenta bila je rođaka “otetog” dečaka K.Ž, koja je odmah pozvala policiju i prijavila slučaj.

Patrola je odmah izašla na lice mesta i pronašla dečaka kog je N.P. već bio izbacio iz svog vozila. Podgoričanin N.P. priveden je u Centar bezbedosti Podgorica, gde je saslušan. On je negirao da je tukao dečaka. Saslušan je i S.Ž, koji je pregledani konstatovano je da nije zadobio povrede.

Kurir.rs/Dan

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track