Najnovije vesti

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Na Kosovu uhapšena još dva Crnogorca zbog ubistva Radomira Đuričkovića
Foto: Printscreen

RAT KLANOVA

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Na Kosovu uhapšena još dva Crnogorca zbog ubistva Radomira Đuričkovića

Crna Gora

Cetinjani Vukan Vujačić i Igor Mašanović uhapšeni su na Kosovu zbog sumnje da su zajedno sa Mariom Miloševićem koji je uhapšen pre dva dana, učestvovali u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića 10. oktobra 2016. godine, saopšteno je iz Uprave policije.

I njih je tražio podgorički Interpol.

Policija pretresa više lokacija u Podgorici koje koriste osobe koje su, kako se sumnja, pomagale osumnjičenima da pobegnu.

Prema navodima iz optužnice, sva trojica uhapšenih imala su jasan plan i podeljene uloge u likvidaciji Đuričkovića. Prema sumnjama tužilaštva, Milošević je nabavio automobil iz kojeg je 11. oktobra 2016. godine ubijen Đuričković.

Radomir Đuričković
Radomir Đuričkovićfoto: Vijesti.me

Smrtonosne hice u Cetinjanina prema tim navodima ispalio je Mašanović, a Vujačić se nalazio za volanom automobila iz kojeg je počinjena likvidacija.

Prema navodima iz optužnice, Mašanović je 11. oktobra 2016. godine, između 23 i 23.20, u Ulici Četvrte proleterske u Cetinju, u bpizini ugostiteljskog objekta sa umišljajem ubio Đuričkovića.

Ovako je uhapšen Mario Milošević:

Ubistvo je počinjeno iz “kalašnjikova”, a hicima koje je ispalio u pravcu Đuričkovića doveo je u opasnost i život Milorada Radulovića. Prema tvrdnjama tužilaštva, Vujačić i Milošević su svesno pomogli izvršenju teškog krivičnog dela.

Mašanović, Vujačić i Milošević terete se da su počinili krivično delo teško ubistvo, a Mašanović i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Istražitelji su utvrdili da je Đuričković ubijen u ratu kotorskih kriminalnih klanova.

Kurir.rs/CDM Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...