Najnovije vesti

MAJKA I SIN IZ SLOVENIJE POGINULI U ULCINJU: Vozač skutera uhapšen zbog stravične nesreće na moru
Posle nesreće, Foto: Vijesti/Samir Adrović

TRAŽI SE PRITVOR

MAJKA I SIN IZ SLOVENIJE POGINULI U ULCINJU: Vozač skutera uhapšen zbog stravične nesreće na moru

Crna Gora

Državljanka Slovenije Zejnepa Izahiri (35) i njen sin Y.I. (10) poginuli su juče u stravičnoj pomorskoj nesreći na Velikoj plaži u Ulcinju.

Ekipa hitne pomoći stigla je na lice mesta vrlo brzo, doktori su pokušali reanimaciju, ali su na kraju mogli samo konstatuju smrt.

 

Izahirina ćerka J.I. (13) i njen suprug P.I. (36) teško su povređeni i hospitalizovani u bolnici u Baru. Prema nezvaničnim informacijama, oni su sinoć bili van životne opasnosti.

Ulcinj
Ulcinjfoto: Profimedia

Nesreća dogodila na moru - preko puta hotelskih kompleksa na početku Velike plaže, kada se takozvana “banana” sa turistima, koju je vukao skuter, bukvalno zakucala u turistički brod Suka 2, koji je prevozio turiste od Male do Velike plaže.

 

Sagovornik iz istrage kazao je da su vozači skutera i broda privedeni u svojstvu građana i njihovo saslušanje trajalo je satima.

 

Nakon toga, u policiji je sinoć zadržan vozač skutera Srđan Danilović a prema nezvaničnim informacijama, tužilaštvo će tražiti određivanje pritvora.

 

Uviđaj su obavili inspektori ulcinjske ispostave policije, inspektori sigurnosti i bezbednosti plovidbe Lučke kapetine u prisustvu osnovnog tužioca Vladimira Savovića.

 

Kurir.rs/Vijesti.me
Foto: Vijesti/Samir Adrović

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...