KRENUO U KUPOVINU, ZAVRŠIO U BOLNICI: Sam izmerio voće, pa ga prodavac pretukao!
Foto: Vijesti.me

INCIDENT U HERCEG NOVOM

KRENUO U KUPOVINU, ZAVRŠIO U BOLNICI: Sam izmerio voće, pa ga prodavac pretukao!

Crna Gora -

Novljanin Blagoje Vodovar završio je u bolnici posle kupovine u lokalnom marketu, gde ga je pretukao radnik te prodavnice M.T.

Vodovar, koji živi u Đenovićima, a inače je službenik Ministarstva odbrane, tvrdi da je 17. jula sa šestogodišnjim detetom otišao u uobičajenu kupovinu. Nije slutio da će se posle toga lečiti osam dana u medicinskim ustanovama Risna i Podgorice.

U supermarketu u Zelenici ga je, kako tvrdi, pretukao trgovac, koji je radio na sektoru voća i povrća, nakon što je Vodovar sam izvagao jabuke i banane.

M.T. je suspendovan i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak.

Vodovar tvrdi da je sam merio voće jer na tom sektoru nije video nikoga. Kasnije mu je, kaže, prišao zaposleni i tražio da izvadi iz korpe uzete artikle kako bi ih ponovo izvagao.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Reuters/Ilustracija

“Vraćajući mi nanovo izmerene banane, prodavac mi je sasuo u lice ‘sram te bilo’. Nisam shvatio o čemu je reč. Verovatno sam ukucao pogrešnu šifru za voće, što nije razlog da mi se neko obraća takvim rečima. Bacio sam voće na pult i rekao trgovcu: ‘Sram tebe i druge u ovoj prodavnici koji se ponašaju tako.

Zbog ovakvog tvog ponašanja, na nekom drugom mestu i od nekog drugog zaslužio bi šamar’, prepričao je Vodovar.

Tvrdi da je prvi udarac u glavu dobio sa leđa, kada je krenuo ka kasi. Od siline udarca je pao na pod i gotovo se onesvestio.

“Osetio sam bol i kako mi teče krv iz nosa. Dok sam ležao na podu dobio sam još nekoliko udaraca nogom i šakom. Bio sam zatečen i nisam se branio. Kada sam pokušao da ustanem M.T. je nastavio da me udara ne dozvoljavajući da se dignem sa poda. Čuo sam ćerku kako plače i vrišti. Samo mi je tada bilo u glavi gde mi je dete i šta će biti sa njom”, kazao je Vodovar. Prodavnica je, tvrdi, bila puna mušterija - i domaćih i turista koji letuju na hercegnovskoj rivijeri. Rekao je da se niko od njih nije usudio da se umeša, već da su mu pomogli drugi zaposleni.

Nakon što su ga pregledali hirurg i neurolog, upućen je u Specijalnu bolnicu u Risnu. Zbog bolova glave upućen je u kotorsku bolnicu. U kotorskoj ga je bolnici, tvrdi, uhvatilo gušenje, nakon čega je upućen u Klinički centar Crne Gore, gde je na posmatranju i lečenju ostao pet dana.

Rukovodstvo supermarketa se izvinilo Vodovaru napomenuvši da ovaj izolovani slučaj ne odražava njihov način poslovanja.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track