Najnovije vesti

SILEDŽIJA BRUTALNO NAPAO CRNOGORSKU NOVINARKU! Zamolila ga je da stiša muziku, a on je GAĐAO KAMENJEM, bacio na tlo, pa TUKAO! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
Foto: Profimedia, Printscreen, Instagram

nečuveno

SILEDŽIJA BRUTALNO NAPAO CRNOGORSKU NOVINARKU! Zamolila ga je da stiša muziku, a on je GAĐAO KAMENJEM, bacio na tlo, pa TUKAO! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Crna Gora

Novinarka crnogorskog portala Standard i A1 televizije Milica Minić, napadnuta je kada je na barskoj plaži Ratac, došlo prvo do sporečkanja, a onda i fizičkog napada od strane Danilovgrađanina Gorana Kaluđerovića, prenosi portal Standard.

Do nesporazuma je došlo navodno zbog toga što je Kaluđerović puštao glasnu muziku, ali ju je stišao nakon što ga je Minić zamolila.

Međutim, Kaluđerović je ponovo pojačao, i kasnije kada je prijatelj Minić krenuo da ga pita, došlo je do svađe, psovanja a onda i fizičkog napada.

Kaluđerović je kamenjem gađao novinarku, a onda joj je prišao, bacio na tlo i savio ruku, kako bi joj uzeo mobilni telefon kojim je ona htela da snimi njegovo ponašanje, navode se na portalu Standard.

Novinarka je tom prilikom povređena, a u barskoj bolnici joj je konstatovana povreda ruke, kao i posekotina na boku.

Ceo događaj se dogodio 19. avgusta, a Danilovgrađanina je policija uhapsila isti dan kada je protiv njega podignuta prijava.

Nakon tri dana je pušten da se brani sa slobode.

"Isprva nisam bila zainteresovana da ga prijavljujem jer mi je prioritet bilo moje zdravlje i nije mi na pamet padalo da se bavim birokratijom i šetam po policijskim stanicama, ali kad sam došla sebi i kada mi je do glave 'doputovalo' da već 10 godina, gotovo svakodnevno, i sama izveštavam o nasilnicima koji u policijskim saopštenjima ostaju sakriveni iza inicijala, pa ih zaboravljamo brže - bolje, do neke naredne žrtve, verujem da je red da, sa svoje pozicije, bez straha od odmazde, pokažem sliku i glasno kažem 'Ovo je čovjek koji me je napao'. Ovo je moja dužnost, posebno imajući u vidu da ono što se meni desilo nije ni najmanji delić svega što i žene (i muškarci) trpe svakog sata u našoj Crnoj Gori. Kad bi svako uspeo da snimi makar dve sekunde svakog napada, bili bismo rekorderi u proizvodnji horor dokumentaraca. Kako to nije slučaj, iz srca vas molim da ne ćutite i da ne trpite nikoga i ništa. Niko ne sme ni vas. Tako ni meni ne pada na pamet da istrpim ni ovoga ni bilo kojeg drugog Gorana Kaluđerovića", kazala je Minić za portal Standard.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...