DRAMA U CENTRU BARA: Grad bio blokiran, BOMBA ispala iz vozila na raskrsnicu! (FOTO, VIDEO)
Foto: Čitalac Vijesti

ANTITERORISTIČKA JEDINICA je uklonila

DRAMA U CENTRU BARA: Grad bio blokiran, BOMBA ispala iz vozila na raskrsnicu! (FOTO, VIDEO)

Crna Gora -

Eksplozivna naprava, za sada neutvrđene razorne moći, uklonjena je sa raskrsnice Bulevara 24. novembra i Makedonske ulice kod "Tri kule" u Baru.

1 / 6 Foto: Vijesti/Čitalac Vijesti

Predmet je uklonila ekipa Antiterorističke jedinice.

foto: Čitalac Vijesti

Portparol Osnovnog dravnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić potvrdio je da je sumnjivi predmet na asfaltu ipak bila eksplozivna naprava.

foto: Čitalac Vijesti

"Stručnjaci Kontradiverzionog tima uspeli su da napravu dezaktiviraju na licu mesta. To znači da će moći da se izvrši njeno veštačenje u Forenzičkom centru i dobićemo više podataka jer, u suprotnom, da se moralo pristupiti njenom uništenju ostali bi bez tragova", kazao je Đurišić.

foto: Vijesti/Čitalac Vijesti

Pored policije na licu mesta su bili i barski vatrogasci. Iz Centra bezbednosti Bar obavestili su ODT da je na raskrsnici pronađen predmet obmotan selotejpom za koji postoje indicije da je ispao iz nekog automobila. Saobraćaj u centru Bara je zbog uklanjanja eksplozivne naprave bio u prekidu više od sat.

Naime, službenici Uprave policije MUP-a su danas oko 14:50 časova obavešteni da se na kolovoznoj traci na glavnoj barskoj saobraćajnici u Bulevaru nalazi crna plastična kesa iz koje vire žice i da se sumnja da je reč o bombi.

"Policija je sprečila još jednu planiranu likvidaciju upotrebom improvizovane ekspozivne naprave", navodi se u saopštenju MUP Crne Gore.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Čitalac Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track