NIKŠIĆ IMA JOŠ JEDNU HEROINU! ILIJI DALA BUBREG I SPASLA MU ŽIVOT: Danas sam rođen ponovo, ovo će ostati za pamćenje vekovima! (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

SVAKA ČAST

NIKŠIĆ IMA JOŠ JEDNU HEROINU! ILIJI DALA BUBREG I SPASLA MU ŽIVOT: Danas sam rođen ponovo, ovo će ostati za pamćenje vekovima! (VIDEO)

Crna Gora -

"Uspeli smo. Neka ti je srećan novi rođendan, Ilija", reči su Nikšićanke Konstantine Nine Maraš nakon što je juče uspešno donirala bubreg svom sugrađaninu, 32-godišnjem Iliji Bulajiću.

Naime, Ilija i Nina su krajem prošlog meseca krenuli za Tursku, a na klinici Acibadem juče je transplantacija uspešno završena. Ilija se, takođe, dirljivom porukom zahvalio Nini i svima koji su bili uz njega.

“Draga Nina, draga porodico i dragi prijatelji, konačno mogu da objavim da je transplantacija uspešno završena. Hvala vam svima što ste mi pružali veliku podršku i pomoć, jer bez vas ništa ne bih uradio. Nina, tebi posebnu zahvalnost dugujem. Mada ne znam ni kako da zahvalim nekome ko mi je poklonio život i ponovo me rodio. Tvoj ljudski čin će ostati za pamćenje vekovima. Danas sam rođen ponovo“, napisao je Ilija na svom Fejsbuk profilu.

Kako je nikšićka heroina kazala, ona će već za vikend stići u Nikšić, dok će ilija ostati duže zbog terapije i izolacije.

Inače, Ilija je krajem prošle godine, posle rutinskog odlaska kod očnog lekara, koji ga je potom uputio kod interniste, nakon serije nalaza, saznao od čega boluje i da mu je neophodna transplantacija koja košta oko 60.000 evra. Uz pomoć brojnih sugrađana i firmi za oko dva meseca prikupljen je novac.

Ilija živi sa 94-godišnjom bakom Rosom, rano je ostao bez majke, a potom sestre i oca, najbližih srodnika koji su mogli biti donori bubrega. Ipak, priča je dobila zaokret, pošto se javila Nina kao donor i odlučila da Iliji podari novu priliku za život.

Stoga je Ilija pre polaska za Tursku uplatio na račun Nikšićanke Rose Knežević 10.000 evra i time olakšao put do njenog izlečenja.

Kurir.rs/Onogošt.me Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja